Èxit d'assistència a la jornada 'Joves amb creativitat, idees i empenta' de Bell-lloc

​Destacats professionals de diversos sectors professionals de tota la demarcació de Lleida van intervenir a la trobada

bellloc2
photo_camera Els assistents van poder gaudir de diverses ponències i taules rodones

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc d’Urgell va acollir el dissabte passat la jornada ‘Joves amb creativitat, idees i empenta’, organitzada amb l’Ajuntament de Bell-lloc i els Departaments de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Aquesta trobada, que va comptar amb mig centenar d'assistents, va estar inaugurada per Carles Palau, alcalde de Bell-lloc, i Marta Vilalta, directora general de Joventut de la Generalitat. Al llarg del dia es va poder aprofundir en diversos temes d'interés així com de la ponència 'Creativitat i el pensament lateral com a motor d’idees que aporten valor', a càrrec de Jordi Puigdellívol (Start-Up & Innovation Sherpa); 'L’emprenedoria jove al S. XXI. La ne­cessitat de reinventar-se i innovar', a càrrec de David Jorba (coach Associació de Formació i Coaching 12 Pilars).

També van tenir lloc dues taules rodones, que van comptar amb les intervencions d'en John Amin i Joan Folguera (cofundadors d’Invelon i membres de l’equip directiu d’Intech 3D de Lleida), Xavier Mitjana i Albert Mitjana (cofunda­dors de Mitjana Comunicació de Tàrrega), Alan Peries (soci fundador de Start Ascent de Balaguer), Víctor Falguera (soci fundador d’Akis Internaci­onal de Lleida), Gemma Sala (SAF Arquitectura de Cervera), Erik Garcia (Pressense, de la Incubadora d’Em­preses Bell-lloc), Ismael Bellet (pintor de Bell-lloc) i Aida Vilalta (Essència Psicologia de Mollerussa).