26.09.2022 |

La Farmàcia Torres de Mollerussa amplia les seves instal·lacions

La remodelació s’ha dut a terme per tal d’oferir en un mateix espai els serveis de farmàcia i d’ortopèdia

farmacia2
La Farmàcia Torres de Mollerussa amplia les seves instal·lacions

El passat dijous 23 de juliol, la Farmàcia Torres de Mollerussa va viure un dia molt especial.

Finalment, després de les corresponents tasques d’adaptació, planificació i reformes, totes elles viscudes enmig dels temps convulsos que vivim, va inaugurar una nova zona interior destinada a millorar la seva atenció al públic.

Aquesta ampliació es dóna a lloc en un any intens i especial per a la Farmàcia Torres, ja que celebra els seus 40 anys d’història

IMG-20200724-WA0003

La Farmàcia amplia, així,  l’espai de tracte amb la seva clientela comptant amb més punts de venda, el funcionament d’un robot nou, més ràpid i eficient; i disposant de molt més espai d’exposició de productes de noves línies, com ara la dermatològica, la infantil i la de productes naturals i vegans.

En aquest aspecte, val la pena ressaltar el servei i la venda especialitzada d’un ampli ventall de productes d’ortopèdia. Des de caminadors i bastons a coixins, cadires de rodes, llits i mobiliari adaptat per a la llar, ajudes per al bany, el vestiment o el menjar, i d’altres utensilis recomanats per a facilitar la vida diària i el benestar.

IMG-20200724-WA0000

La Farmàcia mollerussenca, liderada per Olga Casañas, segueix apostant decididament per una atenció molt més personalitzada d’acord amb el perfil dels seus clients.

La Farmàcia Torres, situada al carrer del canal 9 de Mollerussa, obrint les portes de 9.00 a 21.00 hores, i dissabtes de 9.00 a 13.30 hores

IMG-20200724-WA0004

La Farmàcia Torres de Mollerussa amplia les seves instal·lacions
comentaris