La festa dels Tres Tombs de Linyola atreu visitants d'arreu de la comarca

Els jugadors del Futbol sala Linyola van aportar el tradicional Carro de Fato, que es va sortejar entre el públic assistent.

Els cavalls i carruatges que van participar en els Tres Toms de Linyola.
photo_camera Els cavalls i carruatges que van participar en els Tres Tombs de Linyola.

Una costellada obria aquest diumenge, la celebració de la Festa dels Tres Tombs de Sant Antoni de Linyola, una tradició que continua convocant una gran quantitat de públic procedent de la comarca. Tot seguit s'inaugurava una nova edició del mercat d'artesania i productes de proximitat, instal·lat al carrer Pompeu Fabra.

L'acte central de la celebració continua essent la benedicció dels animals que va aplegar un gran nombre de persones acompanyades de les seves mascotes, tot seguit els tradicionals Tres Tombs amb una nodrida representació de cavalls i carruatges, que van recórrer els carres del centre del municipi.

Durant el matí, a la plaça Planell es van dur a terme demostracions de falconeria i passejades amb carro de cavalls. El programa també incloïa una nova edició del concurs de disfresses de gossos, organitzat per la Comissió de Jovent de Linyola.

La celebració va comptar amb la participació de les entitats locals com l'Associació de Dones Adoli o el Club Futbol Sala local, impulsors del sorteig del Carro del Fato. Per la seva banda els alumnes de l'Institut de Bellcaire van instal·lar una parada de venda de productes de rebosteria per finançar el viatge de final de curs. Un bingo popular al pavelló poliesportiu municipal va cloure els actes de la celebració.

comentaris