30.11.2021 |
Territoris.cat

Festa de final de curs de l'Espai Jove Intercultural de Mollerussa

Una cinquantena de participants, entre alumnes i col·laboradors, s'acomiaden en un acte a l'Amistat

Cloenda del curs de l'Espai Jove Intercultural.
Cloenda del curs de l'Espai Jove Intercultural.
Festa de final de curs de l'Espai Jove Intercultural de Mollerussa

L'Espai Jove Intercultural de Mollerussa (EJI) va tancar dilluns passat, amb una festa a l'Amistat, un curs adreçat a fomentar la relació intergeneracional i en el qual han participat una trentena d'alumnes de 1r i 2n d'ESO, així com una vintena de col·laboradors, entre usuaris del Casal Municipal per a la Gent Gran i particulars.

L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde de la ciutat, Marc Solsona, i els regidors Josep Lavín i Imma Casanella. Solsona va agrair als participants la feina feta al llarg del curs, la qual ha dit "ha servit (...) per recuperar part de la història de Mollerussa a través de les converses amb diferents persones de la ciutat".

Més de 220 nois i noies han treballat en alguns dels programes proposats des de la fundació de l'entitat l'any 2006

Entre els col·laboradors en aquest curs ha estat el subcampió d’Espanya el 1957 en Halterofília, Salvador Pugcorbé, o la Montserrat Claramunt i l'Antonieta Guillaument, amb les quals van treballar les tradicions de Pasqua, entre altres coses.  El Banc de Sang també va ser un dels col·laboradors d'aquesta iniciativa, entitat que va estar representada dilluns per la presidenta de l'Associació de donants de sang del Pla d'Urgell, Lluïsa Visa.

Per la seva banda, el coordinador de l’EJI, Oscar Gallinat, es va referir durant l'acte al ressò que tota l’activitat de l'entitat té a diferents parts del món  com ara Estats Units, Rússia, Alemanya, Regne Unit, Corea del Sud o la Xina, entre altres països.

Més de 220 nois i noies han treballat en alguns dels programes organitzats per l’Espai Jove Intercultural des que va néixer l'any 2006, en col·laboració amb una setantena d’usuaris del Casal Municipal per a la Gent Gran.

Festa de final de curs de l'Espai Jove Intercultural de Mollerussa
comentaris