25.05.2020 |
Territoris.cat

Una seixantena d'expositors participaran en la tercera edició de Firacamp

El cerveser Josep Maria Culleré (Matoll) inaugurarà les jornades tècniques amb la xerrada El valor dels productes fets a casa nostra, amb la que es debatrà com emprendre en un producte agroalimentari com la cervesa

Imatge de la Fira de la Floració de Miralcamp del 2015
Imatge de la Fira de la Floració de Miralcamp del 2015
Una seixantena d'expositors participaran en la tercera edició de Firacamp

Comite organitzador de Firacamp de MiralcampEl subdirector General de Transferència i Innovació Agroalimentària Jaume Sió, serà l’encarregat d’inaugurar, el pròxim dissabte, la tercera edició de Firacamp, la Festa de la Floració a Miralcamp. Jaume Sió, que és fill de Miralcamp, obrirà el certamen a les vuit de la tarda, acompanyat de l’alcalde Melcior Claramunt i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell Josep M. Huguet, que també assistiran a la presentació del segell commemoratiu de la fira.

Les activitats del certamen començaran aquest dimecres amb la jornada tècnica dedicada al valor dels productes de proximitat, que impartirà l’elaborador de cerveses Matoll de Belianes, Josep M. Culleré.

El dissabte els actes continuaran, després de la inauguració al pavelló poliesportiu amb un tast-maridatge del celler Matallonga, amb els productes de la marca Argal, els fruits El Marge i formatges Camps, a les nou del vespre.

Imatge de la Fira de la Floració de Miralcamp del 2015 1El diumege serà el dia de la mostra firal, en la que hi participaran seixanta expositors, dels sectors de la restauració, agroalimentària, artesania i el comerç i la indústria local. Entre aquests expositors s’hi trobaran els productors que participen en el projecte Gustum, que impulsa la Diputació de Lleida.

El diumege la fira oferirà un seguit de tallers i xerrades, de temes diveros com la seguretat amb la moto, els escacs o plantes medicinals.

El bateria del Pets, Joan Roig, acompanyat de Sergi Esteve, posaran la nosta musical al certamen, oferin un concert acustic, el divendres al Casal cultural Josep M. Solé i Sabaté a partir de les deu de la nit. Un acte que forma part de la programació estable d’aquest equipament.

Una seixantena d'expositors participaran en la tercera edició de Firacamp
comentaris