14.08.2022 |
Territoris.cat

20 GRUPS DE PROXIMITAT TOCARAN EN UN MACROCONCERT PEL CANAL YOUTUBE

La Festa Major de Mollerussa arriba amb animades propostes per viure-les des de casa

foto interior
Una festa Major que malgrat viure-la en confinament, comptarà amb animades propostes
La Festa Major de Mollerussa arriba amb animades propostes per viure-les des de casa

La festa més esperada de Mollerussa es viurà des de casa, amb un programa de Festa Major que enguany inclou una trentena d'activitats pensades perquè tots els públics la puguin gaudir, des d'aquest divendres 15 de maig fins a diumenge 17.

La situació de crisi sanitària per la covid-19 ha forçat l'organització de la festa en aquestes circumstàncies i a banda del macroconcert amb 20 grups de proximitat que oferiran 10 hores de música, també hi haurà un vermut electrònic amb Marc Marzenit diumenge al migdia.

ANUNCI CONCERT GRUPS LOCALS-1El programa també inclou la participació de diferents entitats i particulars que s'han bolcat a plantejar propostes de manera que s'hi pot trobar des de partides d'escacs telemàtiques, tallers de ioga, sardanes, gegants o partides de vídeojocs.

Mollerussa programa 10 hores de música a YouTube amb 20 grups de proximitat per celebrar la Festa Major i es demana engalanar finestres i balcons

El programa que l'ajuntament de Mollerussa ha elaborat parteix d'un format similar al de sempre però adaptat al confinament per la qual cosa s'ha descartat fer qualsevol castell de focs o acte pirotècnic per evitar concentracions de persones i es demana a tota la ciutadania que engalani finestres i balcons.

El que si que s'ha programat són sardanes en col·laboració amb l'Agrupació Sardanista Mollerussa en els horaris habituals de migdia i els concerts d'envelat amb la Maravella, Montgrins i la Selvatana en horari de tarda a través de Ràdio Ponent en aquest cas.

Campionats de vídeojocs d'estratègia amb Mollerussa Lan Party així com Fighting Games amb Ragnarock seran altres de les propostes com també ho seran els escacs de la mà del Club Escacs Mollerussa, el cycling indoor amb Plabike o el ioga amb Neus Miró.

També les dues entitats de lleure infantil i juvenil de la ciutat com són les Colònies Sant Jaume i l'Agrupament Escolta i Guia Cal Met organitzen activitats com són un experiment visual per reflectir la diversitat funcional, la primera, i un bingo musical, la segona. Tampoc faltaran les sessions de contes virtuals a la tarda.

Una de les activitats destacades serà la projecció de la pel·lícula 'El bosc de Haquivaqui', amb una adaptació al català a càrrec del grup musical lleidatà Pastorets Rock

Una altra de les activitats programades és la projecció de la pel·lícula 'El bosc de Haquivaqui', amb una adaptació al català a càrrec del grup musical lleidatà Pastorets Rock. La iniciativa ha partit a proposta del Circuit Urgellenc per a la qual cosa l'Ajuntament ha adquirit una taquilla de fins a 600 visualitzacions, ampliable a 1.000 en funció de la resposta. També es podrà visualitzar el treball artístic que sota el nom d'Alliberament proposarà el Grup d'artistes virtuals del Pla d'Urgell a youtube.mollerussa.cat.

En aquesta Festa Major confinada es crida a la ciutadania a participar en el Cconcurs de vídeos amb els millors moments enregistrats durant la celebració

Xarxes_FestaMajor_ConcursVideos2 (1)També s'ha recordat que hi ha oberta la convocatòria d'un concurs de vídeos adreçat a tota la ciutadania per tal que enregistri escenes familiars vinculades a la Festa Major. Els vídeos han de ser inèdits amb una durada inferior als dos minuts i enregistrats en format horitzontal. Per tal de premiar els tres millors, s'han establert premis de 300, 200 i 100 euros.

La Festa Major de Mollerussa arriba amb animades propostes per viure-les des de casa
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement