19.09.2021 |
Territoris.cat

ELS AFICIONATS JA HAN MOSTRAT EL SEU INTERÈS EN PARTICIPAR-HI

La Mollerussa Lan Party 2020 serà enterament virtual

Mollerussa Lan Party supera els 700 participants
La Mollerussa Lan Party en edicions anteriors.
La Mollerussa Lan Party 2020 serà enterament virtual

La 13a edició de la Mollerussa Lan Party serà tota virtual. Així ho han confirmat Fira de Mollerussa i l’associació Mollerussa Lan Party, coorganitzadors de la trobada, que han decidit celebrar fos com fos la convocatòria per la seva singularitat, el seu potencial i la viabilitat de fer l’esdeveniment de forma digital.   

La Mollerussa Lan Party esdevé l’última cita programada per a aquesta tardor. Es tracta d’una trobada diferent i amb unes característiques pròpies que han portat l'organització a decantar-se per fer-la digital, convençuda que obtindrà un bon èxit de participació davant la demanda expressada per molts dels inscrits en les passades edicions.

La trobada, amb un creixement sostingut, va assolir el seu millor registre d’inscripcions l’any passat, amb 724

Després de valorar diferents opcions, els organitzadors han acordat adaptar el format i contingut de l’esdeveniment, el qual se celebrarà la primera setmana de novembre tal com estava previst, però adaptada a les circumstàncies actuals.

Ara, des de l’organització s’ultima el contingut d’aquesta edició pel que fa a tornejos, premis, xerrades o tallers així com els horaris i les inscripcions perquè la convocatòria d’enguany aconsegueixi ser un any més un punt de trobada imperdible pels aficionats a les noves tecnologies. 

Amb una aposta clara per reprendre l’activitat firal, Fira de Mollerussa va recuperar el seu calendari el passat mes de setembre amb l’Expoclàssic i el Concurs de Pintura Ràpida, amb un positiu balanç, mentre que la setmana vinent se celebrarà la 26a edició de l’Autotardor, dedicat als vehicles i maquinària d’ocasió. 

La Mollerussa Lan Party 2020 serà enterament virtual
comentaris