06.12.2022 |
Territoris.cat

Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros per comprar un cotxe a l’Autotardor

La guanyadora d'enguany va ser la mollerussenca Mireia Santacana per la compra d'un vehicle d'ocasió a la firma Multiauto Balaguer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
El lliurament s’ha portat a terme a les instal·lacions de la firma a la capital de la Noguera
Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros per comprar un cotxe a l’Autotardor

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha lliurat el taló del premi de 3.000 euros corresponent al guanyador del sorteig realitzat entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la 22a fira Autotardor, certamen celebrat a l’octubre passat. En aquesta ocasió va resultar guanyadora la veïna de Mollerussa, Mireia Santacana, per la compra d’un Seat Exeo a l’expositor Multiauto Balaguer. El lliurament s’ha portat a terme a les instal·lacions de la firma a la capital de la Noguera. 

El certamen, celebrat a l'octubre, va tancar 131 cotxes venuts per més d'1,7 milions d'euros

Patrocinat pels expositors d’automoció participants en la fira i l’ens firal, aquest sorteig de 3.000 euros esdevé un al·licient i un dels atractius d’aquest certamen. A més a més d’aquest sorteig, al llarg de l’any es fan dos sorteigs més, un de 3.000 euros per la fira Autotrac i un altre de 6.000 euros entre els compradors d’un cotxe durant la Fira de Sant Josep, el que suposa un total de 12.000 euros entre les tres fires.

La 22a fira Autotardor, celebrada del 21 al 23 d’octubre, va tancar registrant  unes xifres històriques pel que fa al volum de negoci realitzat pel sector automobilístic. Així, el certamen va assolir 131 cotxes venuts per un total d’1.724.271 euros, superant amb aquests números les dades dels seus millors anys fins ara, el 2006 i el 2015.

Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros per comprar un cotxe a l’Autotardor
comentaris