02.12.2021 |

Fira Mollerussa taca el calendari recuperant la Lan Party presencial

La Mollerussa Lan Party recupera la versió presencial incorporant mesures sanitàries i preventives que limitaran l’aforament, impediran menjar en el recinte i serà obligatori l’ús de la mascareta en l’interior, també es controlarà l’accés amb una càmera termográfica
Eduard Roca, Marc Solsona i Xavier Roure presenten la Lan Party ©JosepA.Pérez
Eduard Roca, Marc Solsona i Xavier Roure presenten la Lan Party ©JosepA.Pérez
Fira Mollerussa taca el calendari recuperant la Lan Party presencial

Fira de Mollerussa tanca aquest cap de setmana el calendari firal  amb la trobada Mollerussa Lan Party, el certament que recupera la versió presencial, després del parèntesi de l’any passat. La convocatòria per als cibernautes i apassionats dels jocs en xarxa limitarà a 300 el nombre d’inscrits, dels quals 200 ja han confirmat la seva participació. 

Edició virtual de la trobada Mollerussa Lan Party @FiraMollerussaSegons ha manifestat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona el plantejament d’enguany no busca un “retorn quantitatiu”, en referència a la participació, sinó “a la presencialitat de manera qualitativa”. Per la seva banda el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure ha explicat que enguany no s’ha celebrat pràcticament cap trobada en l’àmbit estatal i les que s’han celebrat, també ho han fet a una caiguda important de la participació.

Fira de Mollerussa i l’Associació Mollerussa Lan Party, impulsors del certamen, preveuen que aquesta catorzena edició permeti “recuperar la connexió i compartir experiències que fidelitzin als participants”.

Aspecte del pavelló amb els més de 600 participants en la Lan Party de MollerussaEl membre de l’Associació Mollerussa Lan Party, Eduard Roca ha destacat que es portaran a terme fins a sis campionats, sent el més esperat pels participants el torneig de League of Legends (LoL), al qual cal afegir els de FIFA 2022, Age Of Empires, Valorant, Super Smash Bros i PokerLan

Roca ha afegit que pel que fa al programa de campionats es manté l’aliança amb l’empresa Gamesports Lleida, organitzadors del torneig de LoL, que enguany s'hi podrà participar en format presencial  o virtual des de casa i estarà obert a tot l’estat. A més, Gamesports Lleida retransmetrà en català les partides de LoL de la Lan Party de Mollerussa i també els partits de les lligues de LoL que es juguen aquest cap de setmana i es podran veure en temps real.

Fira Mollerussa taca el calendari recuperant la Lan Party presencial
comentaris