Fondarella engega aquest cap de setmana la cinquena edició del 'Cua d'Estiu'

Sarsuela, òpera i jazz protagonitzen les propostes per a dissabte i diumenge, si bé el festival continuarà durant el mes de setembre amb les novetats de màgia i el vermut del diumenge

XAVIER_MONGE_0 interior
photo_camera Xavier Monge, al piano, participarà dissabte a l'obra 'Poemes dispars'

Fondarella inaugura aquest cap de setmana la cinquena edició del festival d’espectacles de petit format Cua d’Estiu. Obrirà el programa l'obra D'Àries i Romances, la nova proposta de la productora musical La Gata Roja, i on una soprano (Dolors Escué)  i un pianista (Bernat Bonjorn), a través d’una petita línia argumental teatralitzada, conjugaran els gèneres de la sarsuela i l’òpera, fent un repàs a peces molt conegudes. La cita, divendres dia 9 de setembre a les 9 de la nit a Cal Combelles.

La següent proposta serà dissabte dia 10 amb la música jazz i Poemes dispars, un repertori de composicions sobre textos de poemes americans (T.S. Eliot, Ezra Pound, Dylan Thomas, Sylvia Plath...) cantats per la solista lituana Viktorija Pilatovic. El quartet estarà format per Ignasi González, al contrabaix; Roger Gutiérrez, a la bateria; Jaume Sanchís, al saxo tenor, i Xavier Monge al piano. 

Els dies 18 i 25 de setembre es farà el vermut de diumenge amb maridatge de Formatges Camps i Torrons i Mel Alemany

El festival continuarà els dies 16, 17, 23, 24, 30 de setembre i 1 d’octubre als jardins de Cal Combelles, Cal Ros i Cal Viudes, tres cases particulars d’aquesta la localitat, que tornaran a obrir-se al públic per acollir les fins a 10 propostes artístiques de diferents companyies lleidatanes amb una quarantena d’artistes en total que conté el programa.

La màgia i el vermut del diumenge s’apunten com les novetats d’aquesta edició.

Cadascun dels espais es dedicarà a un gènere i tots els espectacles seran a les 21.00 h. Així per exemple, Cal Ros acollirà els espectacles de teatre i màgia, Cal Combelles, els musicals i Cal Viudes serà el marc escollit per als vermuts de diumenge, el 18 i el 25 de setembre a les 12.00 h, que comptaran amb el maridatge de Formatges Camps del Palau d’Anglesola i la mel de Torrons i Mel Alemany, d’Os de Balaguer.

comentaris