13.06.2021 |
Territoris.cat

El Fondarella FC presenta els equips que comepetiran en la temporada 2014-15

El club Fondarella FC, compta amb un planter d'una vuitantena de jugadors que competeixen en les categories d'iniciació fins a l'equip Amateur que milita en la Quarta Divisió Catalana.

El Fondarella FC presenta els equips que comepetiran en la temporada 2014-15

El club Fondarella CF va presentar aquest cap de setmana el planter de jugadors que competiran aquesta temporada en les diferents categories. Un acte que el club va aprofitar per inaugurar el nou sistema de reg soterrat que s'ha instal·lat en el camp de futbol. Un equipament que ha suposat una inversió de 20.000 euros, que es finançarà amb l'ajut de la Diputació de Lleida.

L'acte de presentació i d'inauguració va comptar amb la presència del president de la corporació provincial i alcalde de Fondarella Joan Reñé, del delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Terés, i del president del club Joan Castro.

Reñé va dirigir unes paraules als assistents a l'acte, en les que va destacar la satisfacció que, l'hi suposava, com alcalde de Fondarella i president de la Diputació, veure el planter de prop d'un centenar de jugadors que gaudiran de la millora en les instal·lacions. Reñé va destacar la importància de practicar esport, donat que aporta valors com l’ajuda entre companys, aprendre a guanyar i a perdre. Darrere de tot això hi ha la feina de molta gent als que agraeixo tot el treball que estan fent que ajuda i consolida el fet de mantenir aquestes bones instal·lacions que ara hem dotat de reg soterrat en una aposta clara per tenir una zona esportiva de primer nivell.

El club Fondarella FC, compta amb un planter d'una vuitantena de jugadors que competiran en la temporada 2014-2015, en les categories d'iniciació fins a l'equip Amateur que milita en la Quarta Divisió Catalana.

El Fondarella FC presenta els equips que comepetiran en la temporada 2014-15
comentaris