El format 'Fora Stocks Radical Market' podria tenir continuitat a Mollerussa

Fora Stocks Radical Market va rebre una gran quantitat de visitants 1
photo_camera Fora Stocks Radical Market va rebre una gran quantitat de visitants

Una trentena d'establiments de Mollerussa Comercial van participar aquest diumenge en la primera edició del Fora Stocks Radical Market una fórmula que segon el president de l'entitat que aplega els comerciants de la capital del Pla d'Urgell, Àlex Català, podria tenir continuïtat. El responsable dels comerciants va explicar que després dels bons resultats de la primera edició, es farà una enquesta entre els associats per tal que puguin opinar al respecte.

Fora Stocks Radical Market es va celebrar al Pavelló Verd del recinte Firal​La iniciativa del Fora Stocks Radical Market es va dur a terme com a alternativa al tradicional mercar de rebaixes que des de fa una dècada se celebrava en els carrers del centre de Mollerussa, que actualment es troba afectat per les obres de remodelació. Per aquest motiu es va decidir, no tan sols traslladar la ubicació, sinó canviar el format, passar de les habituals rebaixes a articles descatalogats i de temporades anteriors.

Segons, els mateixos participants es va constatar que centralitzar el mercat en un sol lloc millora la funcionalitat i el públic o agraeix, ha diferència de posar les parades en els diferents carrers, per la qual cosa aquesta podria ser una nova fórmula, que s'haurà de consensuar amb la Cambra de Comerç, que impulsa els mercats de la ciutat, per tal de decidir la continuïtat del certamen. Els comerciants també van afegir que el pavelló Verd del recinte Firal es va quedar petit, i es podria plantejar, si la decisió és continuar, passar-lo al Pavelló Pla d'Urgell.

Comentaris