09.03.2021 |
Territoris.cat

Golmés compaginarà els usos del Centre Cívic amb el d’un Centre de Dia

Imatge del Centre Cívic i Sala Doctor Baiget de Golmés
Imatge del Centre Cívic i Sala Doctor Baiget de Golmés
Golmés compaginarà els usos del Centre Cívic amb el d’un Centre de Dia

L'Ajuntament de Golmés està ultimant els tràmits administratius per incorporar en el Centre Cívic, els equipaments que puguin compaginar-lo amb l'activitat d'un Centre de Serveis per a la gent gran.

Segons ha explicat l'alcalde de Golmés, Jordi Calvís, la iniciativa vol donar resposta a una necessitat d'atenció a la gent gran del municipi, compartint un espai que actualment està infrautilitzat per la mitjana de persones que l'utilitzen. Per aquest motiu s'ha cregut convenient adequar els 249 metres quadrats que disposa, i la terrassa, amb els equipaments per tal que pugui acollir l'oferta d'un Centre de Serveis.

Imatge del Centre Cívic i Sala Doctor Baiget de GolmésEl consistori té previst poder desplegar aquest projecte al llarg d'aquest any, comptant que podria atendre al voltant d'una quinzena de persones. Així i tot, Calvís ha afegit que en el cas que la d'emenda s'incrementi, l'edifici compta amb espai per poder fer alguna ampliació.

Calvis, afegeix que la proximitat del Centre mèdic és idònia pel nou equipament, i el tema de cuina es faria a través de càtering. El consistori també està mantenint converses amb diferents entitats que gestionen aquest tipus de serveis, amb la voluntat de poder trobar els gestors més adequats.

Aquesta és una de les inversions més importants del 2019, a les que s'afegeix la instal·lació d'un l'ascensor i la climatització del Pavelló Poliesportiu. Respecte a l'ascensor, s'ha començat a col·locar, un equipament que donarà accés a la primera planta de l'edifici esportiu, en la que es troben els espais destinats a les entitats locals. El consistori ha rebut un ajut de 55.000 euros de la Diputació de Lleida per dur a terme aquesta obra.

Golmés compaginarà els usos del Centre Cívic amb el d’un Centre de Dia
comentaris