14.08.2022 |
Territoris.cat

Golmés lliura material sanitari al CAP de Mollerussa, finançat amb els diners de la Festa Major

Golmés prepara la campanya de la fruita, en el marc de la crisi sanitària, habilitant l'edifici que havia de ser un centre de serveis, com a espai per poder allotjar els treballadors temporals que es puguin contagiar de la COVID-19. El consistori ha adquirit una desena de llits que s'instal·laran en l'edifici
Lliurament de material sanitari de l'Ajuntament de Golmés
Lliurament de material sanitari de l'Ajuntament de Golmés @JoseASantos
Golmés lliura material sanitari al CAP de Mollerussa, finançat amb els diners de la Festa Major

L'alcalde de Golmés, Jordi Calvís acompanyat de membres del consistori va lliurar aquest dimarts diferent material sanitari al Centre d'Assistència Primària del Pla d'Urgell (CAP), articles valorats en 7.800 euros, que s'han finançat amb la partida reservada pels actes de la Festa Major que no es van dur a terme. El consistori va distribuir la dotació de 20.000 euros en diferents partides per fer front a l'afectació de l'epidèmia de coronavirus, en l'àmbit de la salut, l'educació i els serveis socials.

La directora del CAP amb seu a Mollerussa, Alba Capdevila va manifestar que era important poder disposar d'aquests materials, ja que es tracta d'elements que els facultatius han de renovar constantment, a causa de la situació de crisi sanitària. La responsable del centre sanitària comarcal, també va agrair a les entitats i empreses que han dut a terme donacions durant el període d'estat d'alerta.

Centre de Serveis de Golmés

Allotjament per treballadors de la fruita que donin positiu de la COVID-19

Calvís a explicat que el municipi del Pla d'Urgell prepara la campanya de la fruita, en el marc de la crisi sanitària, habilitant l'edifici que havia de ser un centre de serveis, com a espai per poder allotjar els treballadors temporals que es puguin contagiar de la COVID-19. El consistori ha adquirit una desena de llits que s'instal·laran en l'edifici en desús que es troba a poca distància del consultori mèdic. L'alcalde afegeix que es tracta d'una mesura per garantir la seguretat en una campanya que es preveu complicada.

Sant Salvador de Golmés, en temps de pandèmia

La Festa Major del Sant Votat

Golmés, tot i les restriccions i suspensions dels actes programats per la festa en honor de Sant Salvador Votat, no va voler prescindir de l'acte litúrgic i la tradicional processó, actes que es van dur a terme amb les estrictes mesures de seguretat, higiene i mantenint les distàncies. Però la devoció a Sant Salvador no podia prescindir del recorregut de la imatge per municipi.

Golmés lliura material sanitari al CAP de Mollerussa, finançat amb els diners de la Festa Major
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement