Ramona Gabriel, guanyadora de la Titan Desert participarà en una xerrada en el CIM de Vila-sana

Aquesta xerrada, oberta a tot el públic, està organitzada per la Colla Ciclista l’Extrem Bike amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-Sana i Silencode.

Ramona Grabiel en el Titan Desert 2016
photo_camera Ramona Grabiel en el Titan Desert 2016

Vila-Sana acollirà aquest dissabte, 21 de maig, la guanyadora d'una de les proves més dures que es fan a escala mundial en BTT. Es tracta de la campiona actual de la Titan Desert, la lleidatana Ramona Gabriel.

Participants en la Titan DesertEntre altres aspectes, Gabriel explicarà al Centre d'Immersió de Vila-sana (CIM), la seva experiència única com a guanyadora d'aquesta duríssima prova que transcorre enmig del desert. Alhora, també té previst fer menció de les pautes que ha seguit per conquerir un palmarès espectacular com el seu –on, des de 2014 fins el dia d'avui, ha fet podi o ha quedat entres les deu primeres en gairebé una quarantena de competicions-. Tot un exercici de treball i superació que voldrà transmetre als assistents d'aquesta conferència.

D'aquesta forma, el CIM de Vila-sana es ratifica com un pol d'interès d'aquesta població del Pla d'Urgell d'ençà que es va inaugurar el passat febrer. Ja s'hi ha fet diverses conferències, jornades culturals, projecció de pel·lícules... I cada setmana és el lloc protagonista de la projecció La Pel·lícula de l'Estany. Es preveu que, quan acabi aquest mes de maig, més de mig miler de persones hagin visitat aquest espai, amb la qual cosa, queda certificat la bona acollida d'aquesta instal·lació.

comentaris