29.01.2022 |

PUBLREPORTATGE

Hotel Jardí, la millor rebuda al visitant del Pla d’Urgell

Situat a la Plaça de l’Estació de Mollerussa, l’Hotel Jardí dona una benvinguda càlida i confortable als visitants de la comarca

Hotel Jardí de Mollerussa
Hotel Jardí de Mollerussa
Hotel Jardí, la millor rebuda al visitant del Pla d’Urgell

L’Hotel Jardí va ser fundat l’any 1912 per Felip Llaudet i Montserrat Romeu, els besavis de la generació que actualment dirigeix aquest establiment.

La proximitat del seu tracte i la qualitat de les seves instal·lacions, han fet possible que la seva trajectòria dugi a la maleta més de cents anys d’història, acollint a milers de viatgers sota el seu sostre.

Habitació superior de l'Hotel Jardí
Habitació superior de l'Hotel Jardí

El que va néixer com una petita posada de sis habitacions i un restaurant, ha anat evolucionant amb el transcurs del temps i actualment ofereix als seus clients tot allò que necessita per al seu descans i la seva comoditat, així com per seguir treballant en el frenètic ritme actual.

Compta amb un total de 60 habitacions, 40 apartaments en tres edificis que es lloguen per dies, setmanes o mesos, així com d’un servei de lloguer de places de garatge

L’entrega de l’equip de l’Hotel Jardí fa que, any rere any, s’emprenguin obres de renovació de les instal·lacions. Així, qui opti per allotjar-se en aquest indret, podrà gaudir de tres tipologies d’habitacions, amb la millor connexió a la xarxa i smart TV. A més, s’ofereix un variat bufet per esmorzar i una carta room service per sopar, ja sigui a la mateixa cafeteria o a l’habitació reservada.

Aparthotel de l'Hotel Jardí
Aparthotel de l'Hotel Jardí

La quarta generació que regenta l’establiment s’ha encarregat d’optimitzar al màxim l’estat d’aquest Hotel ple d’història

Entre altres, de renovar tots els baixos, l’edifici d’apartaments i les plantes de les habitacions en sis fases d’actuació. Així, els visitants poden gaudir d’uns 3.000 m2 amb totes les comoditats com si estiguessin a casa seva.

En les seves instal·lacions, a més, es disposa de tres sales per celebrar esdeveniments de tota mena, una àmplia recepció, una sala de jocs, un magnífic pati obert on relaxar-se, i servei de cafeteria per agafar forces abans de reemprendre el viatge.

Hotel Jardí, la millor rebuda al visitant del Pla d’Urgell
comentaris