14.06.2021 |

LES JORNADES ES RETRANSMETRAN EN STREAMING I HI PARTICIPARAN 500 ALUMNES DE TOT EL TERRITORI

La II Jornada ACUDAM Influencers 5G se celebrarà de forma virtual per tot Catalunya

eloi collell
Eloi Collell serà un dels ponents de la jornada - 'Per què volen els avions?'/ TV3
La II Jornada ACUDAM Influencers 5G se celebrarà de forma virtual per tot Catalunya

La II Jornada ACUDAM Influencers 5G. Present i futur de la inclusió se celebrarà de forma virtual el 20 de novembre. Una circumstància que, degut a la impossibilitat de celebrar-la presencialment per la crisi sociosanitària, ha portat "paradoxalment" les jornades arreu de Catalunya amb un nou format per "arribar a més públic objectiu", segons ha destacat l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en la roda de premsa d'aquest dimarts on s'ha presentat la nova edició, que comptarà amb la participació de centres de tot el territori, concretament amb 500 alumnes inscrits.

La jornada té per objectiu promoure la inclusió social de les persones amb discapacitat a través d’una sessió pedagògica i divulgativa reproduïda en continu i adreçada a l’alumnat del cicle superior de l’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Universitat

Amb el Teatre de l'Amistat com a plató, la jornada serà retransmesa per streaming i serà protagonitzada per cares conegudes que parlaran sobre les discapacitats i la inclusió social, com són el periodista Abraham Orriols, qui presentarà les jornades; el Presentador del programa “Per què volen els avions” de TV3 i Medallista Special Olympics a escala estatal i europea en la modalitat de natació, Eloi Collell; l'empresària, esportista i abanderada del Pàdel en Cadira de Rodes, Susana Rodríguez; i el Director del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona – Catalunya, Manel Eiximeno. La jornada també comptarà amb la participació de l'empresa tecnològica Xtratègics, els alumnes d'Imatge i so de l'INS La Salle -que s'encarregaran de retransmetre les jornades-, el Grup Pro i el DINCAT.

photo5859709975008490663La regidora d'Acció Social, Anna Carné; la presidenta d'ACUDAM, Angelina Roures; l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; i el responsable de comunicació d'ACUDAM, Andreu Garcia, en la roda de premsa on s'ha presentat la nova edició de les Jornades ACUDAM d'Influencers 5G.

Angelina Roure, presidenta de l'entitat organitazadora, ACUDAM, advocant a la diversitat, ha remarcat la importància de celebrar aquestes jornades perquè tot i que "'sha avançat molt en relació als drets de les persones amb discapacitat, encara no hem arribat a la inclusió social".

La jornada, enfocada com una sessió formativa i amb caràcter pedagògic, inclusiu i orientatiu, s'organitzarà en tres blocs, segons ha explicat Andreu Garcia, responsable de comunicació d'ACUDAM: un primer inspirat en les Ted Talks, on els ponents parlaran de la seva trajectòria personal; un segon centrat en un debat sobre les discapacitats i la inclusió; i un tercer on el públic podrà participar mitjançant un formulari a través del qual podran enviar preguntes als ponents. 

La II Jornada ACUDAM Influencers 5G se celebrarà de forma virtual per tot Catalunya
comentaris