Joan Espina acompanya a l'Orquestra de Cambra Catalana en el concert a Mollerussa

Orquestra de Cambra Catalana
photo_camera Orquestra de Cambra Catalana

El violinista mollerussenc Joan Espina acompanyarà el diumenge 12 de maig a l'Orquestra de Cambra Catalana en el concert que oferirà al Teatre L'Amistat a partir de les set de la tarda. Espina trepitja l'escenari de la capital del Pla d'Urgell després dels seus periples per l'Orquestra Nacional d'Espanya, l'Orquestra de Cadaqués, i com a director del grup barroc Pyrenaeus Ensemble.

El violinista mollerussenc Joan EspinaEl concert estrenarà Analogies del Mar, de Jordi Rossinyol, obra dedicada a l'Orquestra de Cambra Catalana, i completarà el repertori la Simfonia número 29 en La Major, i el concert per a violí número 3 en Sol Major de W.A. Mozart, en aquest darrer amb Joan Espina com a violí solista.

Les entrades per assistir al concert poden adquirir-se a través de la web www.teatrelamistat.com o a les taquilles del teatre dimecres, dijous i divendres de les setmanes de les representacions de 6 a 8 del vespre i també dues hores abans de començar l'espectacle.

L'Orquestra de Cambra Catalana, fundada i dirigida per Joan Pàmies l'any 1986, és una formació que dóna l'oportunitat d'actuar a joves intèrprets al costat d'una plantilla estable de professionals de prestigi; col·labora amb solistes novells del país al costat d'altres noms consagrats, com és el cas de Joan Espina.

La formació instrumental ha ofert més de sis-cents concerts al llarg de la seva trajectòria i ha actuat en alguns dels principals auditoris, cicles i festivals de música de l'Estat espanyol i també a Albània, França, Itàlia, Irlanda, Polònia, República Txeca, Argentina o Xile, entre altres.

comentaris