Joel Lloret de l’INS Terres de Ponent de Mollerussa guanya el Sambori de Narrativa

En la passada edició van participar en el premi 130.000 estudiants, una xifra que el converteix en la convocatòria literari escolar amb més participació d’Europa
Joel Lloret premi Sambori 2020, estudiant de l'INS Terres de Ponent de Mollerussa
photo_camera Joel Lloret premi Sambori 2020, estudiant de l'INS Terres de Ponent de Mollerussa

L’estudiant de batxillerat de l’Institut Terres de Ponent de Mollerussa, Joel Lloret ha guanyat el Premi Sambori de Narrativa, amb l’obra Anhel de venjança. L’acte de lliurament del premi tindrà lloc aquest divendres 26 de juny a les dotze del migdia a la Biblioteca de l’institut, presidit per representants d’Òmnium Cultural, entitat que convoca el certamen, dirigit centres educatius.

En la passada edició van participar en el premi 130.000 estudiants, una xifra que el converteix en la convocatòria literari escolar amb més participació d’Europa.
Està dirigit a alumnes de primària, secundària i batxillerat amb l’objectiu de promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català.

Des del 2006, Òmnium Cultural organitza i impulsa el Premi Sambori Òmnium a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord, tot coordinant-se amb la Fundació Sambori, que organitza aquest concurs des del 1998 al País Valencià.

comentaris