16.09.2021 |
Territoris.cat

Jordi Torné convidat dels actes del 40 aniversari del Grup Serralada

Els membres del Grup Excursionista Serralada van dur a terme el passat 9 d'abril, l'ascens a la muntanya de Santa Fe, que es troba a Organyà a la comarca de l'Alt Urgell, en el marc dels 40 cims que tenen previst fer aquest any

L'esportista jordi Sole
L'esportista amb discapacitat Jordí Torné
Jordi Torné convidat dels actes del 40 aniversari del Grup Serralada

L'esportista amb discapacitat Jordí Torné serà el protagonista de la xerrada del divendres 28 d'abril, que forma part dels actes de commemoració del quarantè aniversari del Grup Excursionista Serralada de Mollerussa. L'entitat ha programat un seguit d'activitats els darrers divendres de mes, en el Centre Cultural de la capital del Pla d'Urgell, amb motiu de la celebració.

Menbres del Grup Excursionista SerraladaL'esportista ha titulat la seva xerrada, La societat del segle XXI preparada perquè qualsevol persona amb una discapacitat funcional pugui gaudir de l'esport de la mateixa manera que la resta? Un tema que Torné té la voluntat de poder debatre amb el públic, quan es parla que l'esport ha de ser inclusiu. Com en totes les xerrades del cicle, es començarà a les vuit del vespre.

Al marge de les activitats culturals, el G.E Serralada està portant a terme l'ascens a quaranta cims i el passat 9 d'abril va ser el torn del Santa Fe, que es troba a Organyà a la comarca de l'Alt Urgell. L'entitat també es marca el repte de l'ascensió al Toubkal, un cim de 4.167 metres d'altitud situat a l'Atles Marroquí, i aquest estiu tots els socis han planificat una sortida a l'emblemàtica muntanya del Canigó.

Jordi Torné convidat dels actes del 40 aniversari del Grup Serralada
comentaris