Joves de Mollerussa comparteixen l'experiència de persones amb discapacitat

Acte sensibilització Mollerussa Aspid
photo_camera Acte sensibilització Mollerussa Aspid

L'Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID) va organitzar aquest dissabte a Mollerussa una jornada de sensibilització en l'entorn de les discapacitades, un acte que va comptar amb el suport de la quinta del 1969 i joves de l'Agrupació Escolta i Guia Cal-Met a la capital del Pla d'Urgell.

La plaça de l'Ajuntament de Mollerussa va ser l'escenari de diverses activitats de sensibilització entorn la discapacitat, física, visual, auditiva, entre altres, que va comptar amb una nombrosa participació de públic.

Una iniciativa en la qual es van recollir articles d'higiene personal, que es lliuraran a Creu Roja del Pla d'Urgell, per tal que es destinin a les famílies amb vulnerabilitat social

Acte sensibilització Mollerussa AspidUna representació de joves amb edats compreses entre els 14 i 17 anys de l'Agrupació Escolta i Guia Cal-Met, van participar en una xerrada de sensibilització entorn la problemàtica de les persones amb discapacitat que van impartir col·laboradors d'ASPID, que van explicar les seves vivències i la manera en què es desenvolupen en el seu dia a dia. Els joves van participar en diverses dinàmiques que els va permetre empatitzar amb discapacitats físiques, visuals i auditives, entre alteres.

Es tracta d'una iniciativa que la Colla dels 50 de la capital del Pla d'Urgell ha inclòs en el calendari d'activitats d'enguany, una col·laboració que les diferents quintes de Mollerussa han dut a terme amb ASPID en les diferents edicions, amb la voluntat d'impulsar projectes de millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat.

comentaris