L’1 d’octubre torna ‘Lo Vermutet’ de Mollerussa a la plaça de l’Ajuntament

Imatge de Lo Vermutet a la Plaça de l'Ajuntament
photo_camera Imatge de Lo Vermutet a la plaça de l'Ajuntament en una anterior edició

Lo Vermutet de Mollerussa celebrarà aquest diumenge dia 1 d’octubre la darrera convocatòria de la temporada Estiu 2017. Ho farà a partir de les 12 del migdia a la plaça de l’Ajuntament, un dels llocs ja tradicionals per portar a terme l’esdeveniment i que enguany encara no havia acollit cap de les dues anteriors edicions.

A partir de les 12 del migdia i amb les actuacions de Kapritxo Infuzion Band i Dj Bleizy

L’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del director de l’ens firal, Poldo Segarra, han presentat en roda de premsa aquesta darrera convocatòria, la qual, segons ha assenyalat l’alcalde, es va anunciar en un principi per al mes de setembre si bé la coincidència amb altres activitats va fer que s’optés finalment per ajornar-la i portar-la a terme aquest pròxim diumenge.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lo Vermutet, iniciativa que va néixer el 2014 i que any rere any compta amb una gran acceptació per part del públic, tornarà a oferir al voltant de les 4.000 tapes, ha dit el director, així com a consumicions de beure, tot al preu d'1,5 euros la unitat.

La convocatòria manté també el ja tradicional concurs de tapes per tal d’incentivar la creativitat dels locals que participen i en el qual es reconeixen la millor tapa, la de millor presentació i la tapa més popular, consistent aquesta última en la primera que acabi existències. L’animació de la jornada, altre dels clàssics de l’esdeveniment, anirà a càrrec en aquesta ocasió de Kapritxo Infuzion Band i del Dj Bleizy, tots dos amb integrants de Mollerussa.

La convocatòria tanca la temporada, amb la participació de 13 establiments en cadascuna de les tres edicions

Pel que fa a la participació d’establiments, es mantenen els mateixos 13 locals que en les anteriors edicions d’aquesta temporada i que són els següents: Bar del Canal, Bar restaurant XXL, Café Bunker, El Cafetó, El Nou 19, Krostó, La Baguettina, Lo Xiringuito de les Piscines, Pastisseria-Cafeteria Ma. Àngels, Patet, Peixateria Montilla, Sala One i Xarcuteria-Carnisseria Porté. 

comentaris