02.12.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa habilitarà 3 accessos al cementiri per evitar aglomeracions

També instal·larà 5 punts de dispensació de gel hidroalcohòlic i penjarà cartells informatius en el recinte amb les mesures de prevenció a seguir

arranjaments cementiri
Arranjaments en diversos espais del cementiri de Mollerussa
Mollerussa habilitarà 3 accessos al cementiri per evitar aglomeracions

L’Ajuntament habilitarà tres portes d’accés al cementiri municipal, la principal i les dues de laterals, i definirà un sentit únic de circulació intern amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de gent en les entrades i sortides. També instal·larà 5 punts de dispensació de gel hidroalcohòlic, els quals estaran perfectament senyalitzats, i distribuirà cartells informatius en tot el recinte amb les mesures de prevenció a seguir. Així mateix, la Policia Local farà patrullatge en les hores de màxima afluència per tal de controlar que no hi hagi concentracions de gent tot i que no es preveu superar l’aforament que és de 1.400 persones.

Mesures per combatre la pandèmia

Aquestes són les principals mesures que s’aplicaran de cara al funcionament del cementiri per Tots Sants però que ja seran operatives a partir d’aquest cap de setmana, tal com s’ha explicat aquest matí en la reunió del Comitè d’Emergència Municipal en la qual també s’ha posat de manifest que, segons Salut, en la darrera setmana s’han registrat 21 nous casos positius mentre que en l’anterior van ser 26. Pel que fa a la taxa de rebrot, se situa a 290,19 amb una RT d’1,11 mentre que fa una setmana era de 426,61 i la RT de 2,07.

D’altra banda, a la reunió també s’ha posat en relleu que actualment a Mollerussa hi ha dos grups escolars confinats que són un de 28 alumnes d’un cicle formatiu de la Salle i un de 30 alumnes de 3r d’ESO del mateix centre escolar.

Pel que fa a les actuacions fetes per la Policia Local, ara com ara s’han interposat un total de 160 denúncies per no dur la mascareta adequadament posada, de les quals 18 han estat en la darrera setmana.

Mollerussa habilitarà 3 accessos al cementiri per evitar aglomeracions
comentaris