01.12.2022 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Mollerussa encarrega l'estudi per traslladar l'Escola de Música a Cal Duch

Malgrat disposar de suficient espai en el nou enclavament de l'EMMM, es va creure convenient fer un estudi per insonoritzar les aules i adequar un espai per l'assaig de l'orquestra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Edifici Cal Duch a la capital del Pla d'Urgell
L'Ajuntament de Mollerussa encarrega l'estudi per traslladar l'Escola de Música a Cal Duch

L'Ajuntament de Mollerussa ha encarregat el projecte per l'adaptació de l'equipament de Cal Duch com a nova Escola Municipal de Música. Un estudi que ha de permetre al consistori conèixer l'actuació que s'ha de dur a terme i el cost de la mateixa.

Segons l'alcalde Marc Solsona, un cop es disposi de la proposta del gabinet tècnic el consistori podrà preveure el calendari per al trasllat de l'escola, que actualment es troba a l'edifici Guiu Clara. Solsona ha explicat que depenent del cost de l'actuació, el consistori haurà de dur a terme d'habilitació de Cal Duch en una o diverses fases, depenent de la disponibilitat pressupostària.

L'Ajuntament tenia previst traslladar l'equipament aquest mateix curs, un cop es van finalitzar les obres de l'escola Les Arrels, que ocupaven Cal Duch, però després de les reunions amb la direcció de l'Escola de Música, es va considerar que malgrat disposar d'espai suficient, la insonorització de les aules era un dels principals inconvenients per fer el trasllat de forma immediata. Per altra banda, la direcció també va creure convenient habilitar un espai per les activitats, i els assajos amb els grups instrumentals i l'orquestra del centre. Per aquest motiu el consistori va creure convenient encarregar l'estudi per conèixer el cost de les reformes necessàries.

Recordar que l'Ajuntament tenia previst que l'edifici Guiu Clara, que ocupa actualment l'Escola de Música, passés a ser la seu de l'Escola d'Adults, que actualment es troba en mòduls prefabricats, en un solar proper a l'Escola de Música.

L'Ajuntament de Mollerussa encarrega l'estudi per traslladar l'Escola de Música a Cal Duch
comentaris