30.11.2021 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Mollerussa obre un procés participatiu sobre la Milla Nàutica

Solsona assegura que el consistori analitzarà les respostes que els ciutadans donin en una enquesta municipal per recuperar o no la popular activitat que es va deixar de fer el 2008 després de 18 edicions

Milla Nautica17 interior
La popular activitat es va deixar de fer el 2008 després de 18 edicions
L'Ajuntament de Mollerussa obre un procés participatiu sobre la Milla Nàutica

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat aquest dimarts que una de les novetats del programa de la Festa Major de Mollerussa, que se celebrarà del 19 al 22 de maig, és un procés participatiu a la ciutadania per copsar la conveniència o no de recuperar la Milla Nàutica que es va deixar de fer el 2008 després de 18 edicions. Els que vulguin donar la seva opinió hauran de descarregar-se un codi QR que hi haurà en la pàgina final del programa i respondre l’enquesta que hi trobaran. Solsona ha afegit que el consistori analitzarà les respostes i valorarà si aquesta festa ha de tornar a formar part de la programació, ha afegit Solsona.

Concurs d'Instagram per segon any amb les millors fotografies de la Festa Major d'enguany

D'altra banda, per segon any l’Ajuntament ha convocat un concurs d’Instagram per premiar les tres millors fotos que reflecteixin alguna de les prop de 50 activitats programades  en el marc de la pròxima Festa Major 2016. D’aquesta manera, els autors de les 3 millors imatges publicades a Instragram amb l’etiqueta # FestaMajorMollerussa2016 #igerslleida optaran a un curs de fotografia, el primer; un llibre de la Història Gràfica de Mollerussa, el segon, i dues entrades per gaudir de qualsevol dels espectacles de la propera programació del Teatre L’Amistat de setembre a desembre.

L'Ajuntament de Mollerussa obre un procés participatiu sobre la Milla Nàutica
comentaris