28.11.2022 |
Territoris.cat

L’Ajuntament atorgarà 45.000 euros per la rehabilitació dels immobles

Carrer Vilaclosa (2)
Carrer Vilaclosa
L’Ajuntament atorgarà 45.000 euros per la rehabilitació dels immobles

L’Ajuntament de Mollerussa destinarà un total de 45.237 euros a subvencionar la rehabilitació d’edificis inclosos dins de l’àmbit del Pla de Barris. D’aquesta manera, resol la convocatòria oberta el passat octubre a la qual s’hi van presentar un total de 15 sol·licituds de les quals se n’han aprovat 13. Les dues restants no han pogut ser aprovades per falta de documentació.Àrea d'actuació del Pla de Barris de Mollerussa

De les sol·licituds aprovades, 9 són exclusivament per rehabilitació de la façana, 2 per rehabilitació de façana i coberta, 1 per rehabilitació de coberta i una altra per millorar l’accessibilitat.

La convocatòria estava oberta a totes les persones propietàries o llogateres d’un edifici d’habitatges i l’antiguitat del qual havia de superar els 15 anys, excepte si l’ajuda era per eliminar barreres arquitectòniques.

La subvenció contempla diferents conceptes i quanties segons el tipus d’obra a realitzar. Així, per fer obres de millora de les condicions d’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, la quantia màxima a subvencionar serà del 50% del preu de mercat sempre que no superi els 4.000 euros.

En aquest sentit, el consistori ja va obrir a finals del 2013 una primera convocatòria que en aquella ocasió va estar dotada amb 60.000 euros i que es va acabar ampliant a 113.000 per donar cobertura a totes les sol·licituds presentades.

L’Ajuntament atorgarà 45.000 euros per la rehabilitació dels immobles
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement