L'Ajuntament renova l'equip de salinització de la piscina coberta

L'actuació es deu a les deficiències de l'equip de tractament de la piscina petita que perjudicava la qualitat i temperatura de l'aigua.

La piscina petita del complex en la que se substituirà l'equip salinitzador.
photo_camera La piscina petita del complex en la que se substituirà l'equip salinitzador.

L'Ajuntament de Mollerussa té previst substituir l'equip de salinització d'una de les piscines cobertes, que en els darrers mesos havia provocat deficiències en la qualitat i temperatura de l'aigua, una circumstància que havia estat motiu de les queixes d'alguns usuaris.

El consistori ja era coneixedor de l'estat de l'equip per l'antiguitat del mateix, i després de l'estudi del mateix ha esperat a disposar de la partida pertinent per poder finançar la nova maquinària. Una actuació per la qual el consistori ha reservat una partida de 5.758 euros.

Segons fons del consistori la substitució és dura a terme la pròxima setmana o com a molt la següent, depenent de la disponibilitat dels tècnics que duen a terme el manteniment de les instal·lacions. Un equip amb una major capacitat de cloració salina que l’actual.

El consistori ja va dur a terme diverses obres de manteniment a l’estiu, quan es van reparar rajoles i es va pin- tar l'equipament, que actualment compta amb més de 400 abonats, així com prop de 200 usuaris que pertanyen a entitats esportives, i escolars dels centres educatius de la ciutat. Durant la temporada l'equipament municipal programa al voltant de 70 cursos de diferents àmbits.

comentaris