28.01.2022 |
Territoris.cat

L’ANC escenifica la mort del sistema sanitari català a Mollerussa

L’Assamblea Nacional Catalana desplega a Mollerussa una instal·lació de creus de fusta per denunciar l’enterrament del sistema sanitari català

FOTO-CREUS-ANC-4
L'ANC desplega a Mollerussa una instal·lació que representa la mort del sistema sanitari català
L’ANC escenifica la mort del sistema sanitari català a Mollerussa

Aquest matí, un grup de membres de l’Assamblea Nacional Catalana al Pla d’Urgell ha desplegat, a la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa, un conjunt de 80 creus a mode de cementeri per denunciar l’enterrament del sistema sanitari català. Aquestes creus són de fusta, amb una base de metall, estan pintades de color groc i s’hi pot llegir el missatge ‘SISTEMA SANITARI CATALÀ’.

Aquesta instal·lació forma part dels actes previs a la Diada organitzats per l'ANC

Al voltant de les 18h, aquesta instal·lació es muntarà en un altre indret d’aquest municipi del Pla d’Urgell, entre les piscines municipals i el centre sanitari. Allí es repartiran pamflets que recullen cites textuals de les converses conspiratives del Ministre d'Interior, Alberto Fernández Díaz, i Daniel de Alfonso, l'ex cap de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

La instal·lació va ser configurada per l’ANC de Vic, que feu un total de 400 creus que s'han repartit per diverses seus de l’organització a Catalunya. La iniciativa forma part dels actes previs a l’11 de setembre que prepara l’ANC.

L’ANC escenifica la mort del sistema sanitari català a Mollerussa
comentaris