01.10.2022 |
Territoris.cat

L'Associació de dones Albada commemora un quart de segle de l'entitat

L'entitat ha organitzat un seguit d'activitats a l'avinguda de La Generalitat, en les que hi participaran el Grup Tabalats, l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, la Colla Bastonera de l'Arreu.

La Trobada de Puntaires acte emblemàtics de l'associació de dones Albada
La Trobada de Puntaires acte emblemàtics de l'associació de dones Albada
L'Associació de dones Albada commemora un quart de segle de l'entitat

L'Associació de dones Albada commemora aquest dissabte 17 d'octubre el vint-i-cinquè aniversari de la seva constitució, una data que la converteix en una de les més antigues de Mollerussa i de la comarca. L'entitat ha organitzat un seguit d'actes per celebrar aquesta efemèride, que compartirà amb la ciutadania i amb les entitats de la capital del Pla d'Urgell. Una celebració que es farà en el marc de la divuitena Trobada Intercomarcal d'Associacions de Dones de les Terres de Lleida.

Associació de Dones Albada, Dia Internacional de la Dona.La jornada començarà amb un acte litúrgic, en el que participarà el Grup Ressò de l'Albada, i al que s'ha convidat a les associacions de dones de la comarca. Finalitzada la missa, es farà un recorregut, des de la parròquia fins a la plaça de l'Estació, acompanyat pel Grup Tabalats de Mollerussa.

La resta d'activitats, es duran a terme en aquest lloc, que consistiran en un vermut, ballada de sardanes, amenitzada per la Cobla Ciutat de Manresa, i exhibició de balls de bastons, que duran a terme l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, i la Colla bastonera del Casal Popular l'Arreu. Al llarg del matí, es podrà visitar l'exposició de treballs realitzats per les afiliades a l'entitat, que es mostraran en la seu de l'Albada a l'avinguda de la Generalitat.

Els actes del matí finalitzaran amb un dinar en el restaurant Resquitx de Golmés, i tot seguit una visita al Museu de Vestits de Paper.

La commemoració clourà al Teatre L'Amistat amb la representació de l'obra Petita Mort, del guionista de La Riera, una obra que interpretaran els membres del Celler d'Espectacles.

L'Associació de dones Albada commemora un quart de segle de l'entitat
comentaris