27.10.2021 |
Territoris.cat

L'autoescola Trailer de Mollerussa entre els millors centres de formació viària segons la DGT

El centre de formació viària es situa en el lloc 27 de les 100 millors autoescoles de tot l'estat, a partir de les dades facilitades per la DGT i publicades a AUTOBILD, revista especialitzada del sector.

image4
El centre es situa en el lloc 27 de les 100 millors autoescoles de tot l'estat.
L'autoescola Trailer de Mollerussa entre els millors centres de formació viària segons la DGT

Notícia d'empresa

La revista AUTOBILD ha publicat aquesta setmana un article de les 100 millors autoescoles d’Espanya i l'Autoescola TRAILER de Mollerussa ocupa el lloc 27.

Després de 20 anys de trajectòria, des dels seus inicis, Autoescola TRAILER ha apostat per la mobilitat segura i sostenible, i per la formació de qualitat dels seus conductors. Membres de la Junta de l'Associació Provincial d'Autoescoles de Lleida, treballen conjuntament amb l’Associació pel sector i aposten per l’educació i la formació viària durant tot el cicle vital del conductor, educació i formació viària a les escoles, cursos de laboral vial a l’empresa, jornades a conductors sèniors, jornades de mobilitat segura als adolescents, etc. 

Tot i canviar la imatge corporativa durant el 2015, el centre continua amb els mateixos valors, com ho demostra l'article d’AUTOBILD, essent un referent que el situa en el lloc 27 de les 100 millors autoescoles d’Espanya. La informació estadística s'ha obtingut mitjançant les dades que la DGT (Direcció General de Trànsit) té publicades en el seu portal, a partir de les dades obtingudes dels resultats en aptes, en primera convocatòria l'any 2015.

Aquest reconeixement ha estat rebut amb gran satisfacció pels seus responsables, que mantenen la premissa de seguir circulant molts anys més apostant per la formació dels futurs bons conductors i lluitant perquè les estadístiques, no dels seus aptes, sinó de les morts i víctimes dels accidents de trànsit, disminueixin considerablement.

L'autoescola Trailer de Mollerussa entre els millors centres de formació viària segons la DGT
comentaris