L'equip femení de CFS Vila-sana recapta fons per participar en la Champions League

Les del Pla d’Urgell van obtenir la classificació en guanyar la Supercopa de Clubs
vs2

L’equip femení de CFS Vila-sana ha iniciat una campanya (participa-hi!) per tal de recollir fons i poder participar a la propera edició de la Champions League de futsala.

El club ha donat a conèixer la seva particular situació en un vídeo en la que la coordinadora, Marta Cabrera, explica les característiques del club i les necessitats que genera la classificació per aquesta competició europea que, a hores d’ara, encara no té definides les dates ni les possibles seus.

Tenen assegurada la seva presència els dos campions de les Lligues Territorials, que van ser el Trans Azanuy Fraga i el Corbera, a més del CFS Vila-sana com a campió de la Supercopa de Clubs celebrada a Balaguer.

La classificació per a la Champions ha activat encara més un club i un equip ubicats en un poble amb una intensa activitat esportiva

Aquest projecte esportiu va començar al 2014, format per jugadores de casa amateurs, que ha tingut el seu punt àlgid amb el títol de la Supercopa en un any en què també han estat subcampiones de Lliga. 

Dirigit pels entrenadors Xavier Giron i Pau Porta, i amb Marta Cabrera com a coordinadora, l’equip està format per Marian Messalles, Aixa Bellmunt, Aida Gomà, Noe Pozo, Marta Sangrà, Anna Garcia, Ònia Torres, Helena Huguet, Marta Beltran, Marta Nowakzyc i Marian Mesalles.

comentaris