06.12.2022 |
Territoris.cat

L'Escola de Música de Mollerussa clausura les estades d'estiu

L'Escola ha dut a terme per primera vegada activitats per a nens i nenes de 3 a 5 anys, amb la voluntat de fomentar l'ensenyament musical en el centre

Curs Concurs Escola Municipal de Música de Mollerussa
Curs Concurs Escola Municipal de Música de Mollerussa
L'Escola de Música de Mollerussa clausura les estades d'estiu

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa va clausurar aquest divendres les estades d'estiu, una iniciativa que té com a objectiu fomentar l'ensenyament musical, entre els infants i joves compaginat la música i el lleure. Al llarg d'una setmana, prop de mig centenar d'infants i joves de 3 a 5 anys han pres contacte amb el cant coral, la construcció d'instruments i el moviment a través de jocs musicals alhora que se'ls ha fet una explicació pràctica dels diferents instruments que es poden estudiar a l'escola durant el curs.

Curs Concurs Escola Municipal de Música de Mollerussa Cloenda 1Aquest divendres, els pares i familiars han pogut gaudir del concert dels alumnes participants en les estades, la majoria compatien per primer cop escenari, el que va representar tota una experiència.

Compaginat amb les estades el centre educatiu ha dut a terme la tercera edició del Curs de Música de Cambra, en aquest cas adreçat a joves de 6 a 16 anys. Els participants ha pogut perfeccionar i ampliar els seus coneixements musicals, participants en activitats i en les classes magistrals que van impartir Bernat Piqué, sobre la Tècnica Alexander, i la de Jordi Mestre, sobre improvisació.

Els alumnes inscrits en aquest curs van poder participar en la vuitena edició del Concurs de Música de Cambra, que per primera vegada s'ha obert a músics que no participaven en l'activitat del centre. La convocatòria es dura a terme dissabte en el Centre Cultural de la capital el Pla d'Urgell.

L'Escola de Música de Mollerussa clausura les estades d'estiu
comentaris