L’Espai Jove Intercultural obre el període d’inscripció del que serà el seu desè curs

Adreçat a nois i noies de primer, segon i tercer d'ESO, la iniciativa proposa descobrir la història de Mollerussa 

 

Cloenda del passat curs a l'Amistat
photo_camera Cloenda del passat curs a L'Amistat

L’Espai Jove Intercultural, iniciativa impulsada des de la regidoria de Benestar Social de Mollerussa a través de l’Equip de prevenció i mediació comunitària, com un lloc de trobada per a joves des de 1r a 3r d’ESO, comença aquesta setmana el període d’inscripció del que serà el seu desè curs en actiu. El lloc de trobada seguirà sent l’Oficina Jove del Pla d’Urgell cada dimarts de dos quarts de 6 a les 7 de la tarda.

Hi haurà dos grups de treball amb una vintena d'alumnes cada un

Segons fonts municipals, i com ja és habitual, s’organitzaran dos grups de treball format per una vintena de persones cada un. Un d’ells es farà amb alumnes de primer d’ESO dels instituts Terres de Ponent, La Serra i La Salle, els quals descobriran la història de Mollerussa amb la col·laboració del Casal Municipal per a la gent gran, i un segon amb estudiants de segon i tercer d’ESO, que aprofundiran en els coneixements de la història de la ciutat a través d’una participació activa en la vida social i cultural de la mateixa.

L'Espai ha estat reconegut durant el curs 2014-15 com una bona pràctica en l’àmbit de la joventut

Recordar que, a banda d’altres premis, l’Espai Jove Intercultural ha estat reconegut durant el curs 2014-15 com una bona pràctica en l’àmbit de la joventut per l’Associació Catalana de Professionals les Polítiques de Joventut.

comentaris