Vilanova de Bellpuig torna a desfrenar la 'Bossmania' amb el No Surrender Festival

 

Imatge dels participants en el No Surrender Festival - Jordi Bonilla
photo_camera Imatge dels participants en el No Surrender Festival - Jordi Bonilla

Mil, dos mil o el que siguin, molta gent... es va desplaçar aquest dissabte a Vilanova de Bellpuig, atrets pel que podríem anomenar Bossmania, ganes de retre homenatge al músic nord-americà Bruce Springsteen, i a compartir, sota el sol de justícia del Pla d'Urgell, una experiència musical única.

Sota la batuta del músic lleidatà Antoni Tolmos, els músics procedents de Catalunya, Galícia, País Basc, Madrid, València, Andalusia, Mallorca, França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Suïssa, EUA i Austràlia, interpretaven el Glory Days, per enregistrar el tercer vídeo clip de la sèrie. La passió dels bossmaniatics els obligava a finalitzar l'enregistrament recuperar el tema, No Surrender, que dóna nom al festival.

Josep Maria Pons ànima del No Surrender - Javi MartiLa tercera edició del No Surrender Festival, impulsat del Bossmaniatic Josep Maria Pons, ha generat molta expectació en les xarxes, amb més d'un milió de visualitzacions del primer clip del 2017. I la constatació s'ha materialitzat enguany amb la presència d'un equip de redacció del diari nord-americà The Wall Street Journal.

Aquesta edició l'expectació local també va ser important, entre divendres i dissabte van visitar Vilanova de Bellpuig més de 5.000 persones, que es van solidaritzar amb el drama climatològic al qual estaven sotmesos els músics. La sort va ser comptar amb el suport de les cerveses San Miguel que van ajudar a fer més suportables les tardes vilanovenques.

La secció de vent  No Surrender Festival - Javi MartiEls organitzadors van considerar enguany, que calia premiar modestament, l'esforç dels participants, que han fet possible la continuïtat del festival, creant el premi NSF Awards Casimiro Pons. Un guardó que es va atorgar a Rachel Hewit, de la ciutat nord-americana de Charlotte, per ser el participant de procedència més llunyana, Unai Nogueiro va rebre un premi per la seva interpretació en l'enregistrament, i un premi d'honor al membre de l'organització Josep Maria Calafell.

La tercera edició del No Surrender Festival va finalitzar amb el concert de Sergio Gisbert & The Jacks, considerada la millor banda de tribut d'Europa, que ha interpretat els èxits de Bruce Springsteen. I amb moltes ganes de preparar la quarta edició de la més gran concentració de Bossmaniatics del món.

 

comentaris