L’èxit de la Fira de Sant Josep de Mollerussa evidencia el futur del sector agrari

La consellera Teresa Jordà clausura la Fira de Sant Josep de Mollerussa
photo_camera La consellera Teresa Jordà clausura la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Un èxit que, segons la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, significa que hi ha present i futur al sector agrari. Hi ha moltes coses per fer com modernitzar el regadiu però som capaços de fer-ho de manera conjunta. Jordà ho va dir en l'acte de cloenda del certamen, on també va remarcar que pensem que entre els anys 2019 i 2020 hem d'acabar de falcar aquest sector, que possiblement no pot créixer molt més, però que l'hem de falcar per viure dignament d'allò que fa i allò que estima.

Teresa Jordà clausura la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Segons Fira de Mollerussa ha sigut una de les millors fires dels darrers anys, pel bon temps i per les xifres de visitants que han arribat als 175.000 en els quatre dies, unes 5.000 persones més que l'any anterior

Fira de Mollerussa ha realitzat 220 enquestes a expositors, les quals han permès conèixer que el 81% dels quals es mostren partidaris a repetir, una xifra una mica superior a la de l'any anterior i que evidencia que hi ha fidelització, segons va explicar l'alcalde i president de l'ens firal Marc Solsona, que també va assegurar que ha sigut un any en què on la millor valoració l'hem trobat en la part del recinte exterior.

Teresa Jordà clausura la Fira de Sant Josep de MollerussaRespecte a les expectatives previstes per enguany, el 66% dels estands les han complert o les han superades, és a dir, 2 de cada 3 expositors. Cal remarcar també que més del 50% dels estands hi són des de fa més de 15 anys.

Teresa Jordà tancava aquest dimarts la cent quaranta setena edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, acompanyada del delegat del Govern, Ramon Farré; la portaveu d'ERC Malta Vilalta, el vicepresident de la Diputació, Gerard Sabarich i el diputat Francesc Sabanés.

comentaris