19.08.2022 |
Territoris.cat

L'experiència de més de 50 anys i la proximitat amb el client han aconseguit que Torra-Trilla assoleixi l'èxit

La firma de Mollerussa aposta per la qualitat i la professionalitat amb un assessorament en productes asseguradors i serveis immobiliaris adequats a cada client.

torra trilla-noticia
La firma de Mollerussa aposta per la qualitat i la professionalitat en l'assessorament en productes asseguradors i serveis immobiliaris.
L'experiència de més de 50 anys i la proximitat amb el client han aconseguit que Torra-Trilla assoleixi l'èxit

Publireportatge

Torra-Trilla neix l'any 1965 i segueix amb l'esperit emprenedor i visionari del seu fundador, en Ramon Torra i Carulla. És una empresa familiar que preserva els valors familiars i la tradició amb el segon relleu generacional de la mà de Maite Torra i de Roman Jibaja. Amb els valors de l'esforç, la constància i la cura en el treball, l'empatia amb els seus clients es fa indispensable, creant un entorn de confiança i lleialtat.

L'empresa disposa d'un servei comercial, amb un tracte molt proper, així com una llarga trajectòria i professionalitat, que es tradueix en uns coneixements que posa a l'abast dels clients. 

Per tal de millorar aquest servei, i oferir alhora una zona d'aparcament gratuït, Torra-Trilla va traslladar-se del carrer Domènec Cardenal a l'avinguda del Canal, 10 de Mollerussa, amb la qual cosa, els clients han guanyat en agilitat en les seves gestions. 

A banda del servei immobiliari, l'empresa ofereix altres serveis, entre els quals destaquen les assegurances de tot tipus, sempre amb les millors empreses col·laboradores, companyies directes i indirectes, una garantia que els avala i els diferencia d'altres del sector.

La filosofia de l'empresa és viure el present i actuar d'acord a cada moment. Ancorar-se en el passat o esperar del futur, no forma part dels seus preceptes bàsics en una activitat de la qual se'n senten molt orgullosos. 

Aquesta filosofia els ha portat fins aquí. La Maite explica que, malgrat la crisi que va sofrir el sector, van prendre decisions que han significat una ferma progressió en la productivitat, triplicant els resultats.

En la seva reflexió afirma que "evidentment, som conscients que els temps d'eufòria que es van viure, serà difícil tornar-los a assolir", i finalitza remarcat amb un somriure, el seu agraïment a tots els clients que els han fet confiança!

L'experiència de més de 50 anys i la proximitat amb el client han aconseguit que Torra-Trilla assoleixi l'èxit
comentaris