03.03.2021 |
Territoris.cat

L'Ignasi Peraire de Mollerussa celebra la concessió del distintiu Escola Verda

Alumnes, AMPA, professors, equip directiu i representants de l'Ajuntament van participar dijous en un acte que va servir per expressar el compromís del centre envers aquest reconeixement

PERAIRE-2 interior
Moment de la celebració d'aquest dijous al centre de Mollerussa
L'Ignasi Peraire de Mollerussa celebra la concessió del distintiu Escola Verda

L'Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa va celebrar dijous el reconeixement com a Escola Verda, amb la participació de tots els alumnes del col·legi, membres de l’AMPA, professors i l’equip directiu del centre. L'acte va comptar també amb l'alcalde, Marc Solsona; la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament, Mònica Segués, i el director del centre, Josep Pons.

En la celebració, una representació dels mateixos nens va exercir com a mestre de cerimònies i va anar donant pas a diferents companys i companyes, des dels més petits fins als més grans, que van llegir rodolins en què expressaven el seu compromís envers aquesta distinció com a Escola Verda.

Per la seva part, el director Josep Pons va destacar que la distinció és fruit d’una feina de molts anys i va precisar que aquesta tasca no acaba aquí, sinó que cal donar-li continuïtat en el futur per tal de conservar una placa que ja llueix a la façana de l’Escola Ignasi Peraire. Finalment, l’alcalde de Mollerussa va tancar l’acte felicitant el centre per la distinció obtinguda i va encoratjar tothom, però sobretot als nens i nenes, a mantenir el seu compromís amb el medi ambient tant a dins com a fora de l’escola.

Amb aquesta distinció, que atorga la Generalitat de Catalunya, l’Ignasi Peraire ha passat a incloure’s dins la Xarxa d’Escoles Verdes de Catalunya, de la qual ja en formen part altres nou centres del Pla d’Urgell, com són l’Escola Pompeu Fabra, l’IES La Serra, l’Institut La Serra, l’Escola Sant Roc-ZER Riu Ondara de Barbens, l’Escola El Sitjar de Linyola, l’Escola Sant Miquel de Miralcamp, l’Escola Arnau Berenguer d’El Palau d’Anglesola, l’Escola Francesc Arenes de Golmés i l’Escola Mare de Déu de l’Horta d’Ivars d’Urgell.

L'Ignasi Peraire de Mollerussa celebra la concessió del distintiu Escola Verda
comentaris