18.04.2021 |
Territoris.cat

L'Oficina Jove ofereix al juliol cursos de grafits, ‘drones’, hípica o defensa personal

L'entitat organitza, aprofitant el període de vacances, fins a deu propostes, entre les quals s'inclou un concurs de fotografia

Les inscripcions s'han de fer a l'Oficina Jove del Pla d'Urgell.
Les inscripcions s'han de fer a l'Oficina Jove del Pla d'Urgell.
L'Oficina Jove ofereix al juliol cursos de grafits, ‘drones’, hípica o defensa personal

L’Oficina Jove del Pla d’Urgell ha organitzat per al pròxim mes de juliol i a través del programa Cursos Joves d’Estiu, set propostes diferents adreçades a joves d’entre 12 i 17 anys entre les quals hi ha cursos de grafits, tallers per aprendre a fer funcionar cotxes de radiocontrol i drones, d’iniciació a l'hípica o classes de defensa personal. L’oferta es completa amb un curs de Parkour, rutes amb bicicleta per diferents indrets del Pla d’Urgell i classes de zumba.

La programació ha sorgit de les propostes que han fet els mateixos joves durant les visites a l'Oficina Jove. Entre els 15 cursos més proposats, el jovent ha estat l’encarregat de votar els 7 millors.

En tots els casos es necessitarà un mínim d’inscrits per tal que puguin realitzar-se

Els preus dels cursos van des dels 25 euros de les classes de zumba, que es faran a la Sala de Ball de l’Amistat, als 40 euros en el cas del curs bàsic d’hípica que es desenvoluparà al centre eqüestre Lliri Blau de Linyola. Les quatre activitats que completen el programa, i que es fan en diferents indrets, tenen un preu de 30 euros i en tots els casos es necessitarà un mínim d’inscrits per tal que puguin realitzar-se. Les inscripcions cal fer-les a l’Oficina Jove.

A banda de l’oferta de cursos d’estiu, l’Oficina Jove també ha programat, aprofitant el període de vacances, un curs intensiu de monitor de lleure que, adreçat amb majors d'edat i amb un cost de 240 euros, tindrà lloc de l’1 al 12 de juliol. Per a joves de 16 i 17 anys també s'ha previst un curs intensiu de premonitor entre els dies 13 i 16 del mateix mes, aquest amb un preu de 50 euros. 

El guanyador del concurs de fotografia s'emportarà un bateig aeri per la comarca

En la seva proposta, l'entitat inclou un concurs de fotografia el qual sota l’etiqueta #jovesansou vol ser l’altaveu d’activitats, paisatges, elements o situacions que siguin representatives pels joves de la comarca. El concurs està obert a persones d’entre 12 i 35 anys que estiguin empadronades a qualsevol municipi del Pla d’Urgell i el premi per al guanyador serà un bateig aeri per la comarca, gentilesa de l’Escola de Vol la Serra.

Per entrar al concurs les fotos s’hauran de penjar a les xarxes socials Instagram, Facebook o Twitter de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell amb les etiquetes #jovesansou #ojpadurgell abans del 15 de setembre

L'Oficina Jove ofereix al juliol cursos de grafits, ‘drones’, hípica o defensa personal
comentaris