L'AFANOC arrenca la nova temporada de la campanya 'Posa't la Gorra!' a Mollerussa

El programa d'activitats començarà a dos quarts de 12 amb la presentació del llibre Les ales de la vida, de Sílvia Cano, que narra la seva experiència biogràfica com a mare d'un infant malalt de càncer a la qual se sumen també les entrevistes fetes a 14 famílies més en la mateixa situació
Presentació de la quarta edició de la festa Posa't la Gorra a Mollerussa
photo_camera Presentació de la quarta edició de la festa Posa't la Gorra a Mollerussa

L'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) arrencarà la noca temporada de la campanya Posa't la Gorra, aquest diumenge 27 de setembre a Mollerussa. La capital del Pa d'Urgell celebrarà la quarta edició de la festa amb un canvi de format marcat per les mesures de prevenció de la COVID-19 i també d'ubicació, ja que passa del Parc Municipal, a la plaça de Manuel Bertrand.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona va presentar la convocatòria de l'AFANOC aquest dilluns acompanyat de la regidora d'Acció Social i Ciutadania, Anna Carné, juntament amb Maite Montañés, presidenta de l'AFANOC Lleida, i Rosa Cano, responsable de voluntariat de l'entitat. Els responsables de les entitats van presentar el disseny d'enguany que s'ha fet amb texà de la marca Pepe Jeans, i s'acompanyarà d'una mascareta dels Xuklis que es presenta també com a novetat.

Presentació de la quarta edició de la festa Posa't la Gorra a MollerussaSolsona ha destacat la necessitat de mantenir aquesta cita en el calendari solidari de la ciutat tot i les circumstàncies actuals. En aquest sentit, ha dit que s'incorporaran totes les mesures de prevenció necessàries perquè es pugui dur a terme aquesta edició més estàtica en el format.

El programa d'activitats començarà a dos quarts de 12 amb la presentació del llibre Les ales de la vida, de Sílvia Cano, que narra la seva experiència biogràfica com a mare d'un infant malalt de càncer a la qual se sumen també les entrevistes fetes a 14 famílies més en la mateixa situació. La seguirà la lectura del manifest a càrrec d'un infant de la ciutat que ha patit la malaltia. El punt i final el posarà l'actuació del grup local The Tòxic Girls.

Durant tota la setmana i també el mateix diumenge 27 es podran comprar les gorres de la festa en les pastisseries Sant Isidori i Patet.

comentaris