05.07.2020 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Bell-lloc desplega els projectes de camins i reparació del pavelló poliesportiu

Obres en el Pavelló Poliesportiu de Bell-lloc
Obres en el Pavelló Poliesportiu de Bell-lloc
L'Ajuntament de Bell-lloc desplega els projectes de camins i reparació del pavelló poliesportiu

L'Ajuntament de Bell-lloc està desplegant els projectes del pla d'inversions incloses en el seu pressupost, es tracta de les actuacions que l'equip de govern considera prioritàries, en tractar-se d'obres que han de millorar la seguretat i l'accés a diferents serveis, segons ha explicat l'alcalde de Bell-lloc Carles Palau.

La primera de les obres és l'arranjament del camí lateral de l'A2 entre la carretera de Bellvís i el camí d'Alcoletge. Aquest camí molt utilitzat per accedir a la bàscula municipal i al polígon industrial Vinyes del mig havia sofert un important deteriorament en els darrers anys. L'actuació que s'està duent a terme consisteix a tapar els sots produïts al llarg dels anys i fer nous tres trams mitjançant l'aplicació de diverses capes de reg asfàltic, ja que el seu estat així ho aconsellava.

S'ha decidit aplicar el mateix tractament a un camí d'uns 120 metres que uneix el polígon industrial amb el lateral de l'A2 i que fins ara era de terra. Es preveu que les obres finalitzin el dilluns 8 d'octubre

Obres en el lateral de l'A-2 a Bell-lloc 1Palau, ha afegit que les actuacions també inclouen les obres de reparació del pavelló poliesportiu ubicat al complex escolar esportiu Ignasi Miquel. Aquestes obres consisteixen en la consolidació dels fonaments de la façana i en la reparació de les esquerdes aparegudes al llarg dels anys. Aquestes esquerdes van sorgir a causa de diferències en l'assentament de l'edifici. El termini de les obres serà de tres mesos.

S'han injectat resines expansives als fonaments que un cop solidificades han de permetre guanyar en estabilitat i seguretat a la zona d'entrada. En una segona fase es repararan les esquerdes i se substituirà el terra

El consistori també iniciarà en els pròxims dies la construcció de dos passos de vianants a l'antiga N-II, una actuació amb la qual s'espera incrementar la seguretat per als vianants en dos punts significatius del municipi, en les entrades des de Lleida i Sidamon.

L'Ajuntament de Bell-lloc desplega els projectes de camins i reparació del pavelló poliesportiu
comentaris