17.01.2022 |
Territoris.cat

Les pistes de tennis del Camp d'Esports de Mollerussa es convertiran en un camp de futbol 7

L'ajuntament ha adjudicat el projecte al Banc Santander amb un termini d’arrendament financer de 60 mesos

Camp de futbol 7 de Mollerussa -Ajuntament de Mollerussa
Camp de futbol 7 de Mollerussa - Ajuntament de Mollerussa
Les pistes de tennis del Camp d'Esports de Mollerussa es convertiran en un camp de futbol 7

L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat al Banc Santander el projecte de reforma i adequació de la zona de les pistes de tennis del Camp Municipal d’Esports que passaran a convertir-se en un camp de futbol 7. El projecte també inclou la renovació de la gespa del camp de futbol 11 que es va instal·lar fa 12 anys i que actualment necessita renovar-se per reunir òptimes condicions per al joc. L'alcalde en funcions, Marc Solsona, ha indicat que l’entitat financera és qui proposa l’empresa proveïdora, que en aquest cas és Fieldturf Poligras, SA, amb un pressupost de l’equipament de 336.845 euros i un termini d’arrendament financer de 60 mesos.

Solsona també ha explicat que la previsió és començar amb l’adequació un cop finalitzada la temporada

L’objectiu seria revitalitzar aquest complex esportiu oferint més espais per permetre la pràctica esportiva amb l’adequació d’un nou camp de futbol 7, en el qual s’aprofitarà part de la gespa que es renovarà al camp gran. Així mateix, el fet de tenir més espais d’entrenament ajudarà a reduir les sessions d’entrenament al camp de futbol 11 i reduir el desgast de la nova gespa.
D’altra banda, el consistori també ha adjudicat a l’empresa Arroquetes, SL la instal·lació d’una plataforma elevadora de persones a l’edifici de Sant Jordi per tal de reduir les barreres arquitectòniques en aquest complex que acull un entitat dedicada a l’atenció de la gent gran així com també al Jutjat de Pau, el Patronat de Fira de Mollerussa i a la seu d’altres entitats municipals. El contracte menor d’obres per a la instal·lació de la plataforma, que també requereix d’obra civil, compta amb un pressupost de 19.044 euros.

Les pistes de tennis del Camp d'Esports de Mollerussa es convertiran en un camp de futbol 7
comentaris