23.04.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa acull aquest estiu un Cap de treball que rehabilitarà Cal Duch

Hi participaran 12 joves d’arreu de Catalunya que també hauran d'elaborar un projecte artístic i cultural al voltant de la llegenda del personatge del bandoler Lo Parrot, en col·laboració amb el Casal Popular l’Arreu i el Centre d’Estudis del Pla d’Urgell Mascançà
Arxiu de l'edifici de Cal Duch de Mollerussa
Arxiu de l'edifici de Cal Duch de Mollerussa
Mollerussa acull aquest estiu un Cap de treball que rehabilitarà Cal Duch

Rehabilitar i adaptar una part de l'edifici de Cal Duch com a espai de trobada per a joves de 14 a 17 anys amb inquietuds artístiques i educatives, serà un dels objectius del camp de treball que ha organitzat la Generalitat des de la Direcció General de Joventut, a Mollerussa i que tindrà lloc de l'11 al 25 de juliol.

Els participants són dotze joves procedents de diferents punts de Catalunya que aprofitaran l'estada a la capital del Pla d'Urgell per conèixer una de les seves llegendes més curioses: la del bandoler Lo Parrot, una iniciativa que es durà a terme en col·laboració amb el Casal Popular L'Arreu i el Centre de Recerques Mascançà.

Participants en l'Escape Room Lo Parrot - el Bandoler, a Mollerussa 1Així mateix, el camp de treball comptarà amb un tercer objectiu: rehabilitar i adequar les rutes saludables del municipi, com és el cas de la zona de la banqueta del Canal. Aquesta activitat està organitzada per la Generalitat i els joves s'allotjaran al pavelló firal, que complirà totes les mesures de prevenció davant de la COVID-19.

Carrer de la Vilaclosa MollerussaEls participants inscrits en aquesta experiència coincidiran també durant uns dies amb els deu adolescents que participaran a partir de dilluns vinent i fins al dia 17 de juliol en el camp de treball local, organitzat a través de la regidoria de Joventut amb la coordinació de Quàlia, amb l'objectiu de sanejar les façanes i millorar l'estètica del carrer de la Vilaclosa. En aquest cas, el format és diürn i tan sols en horari de matí.

Mollerussa acull aquest estiu un Cap de treball que rehabilitarà Cal Duch
comentaris