26.10.2021 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Mollerussa preveu suprimir les places de pàrquing de Prat de la Riba

El projecte de reforma preveu eliminar les 30 places de pàrquing que hi ha a la zona nord de la via del tren

Imatge del carrer Prat de la Riba Mollerussa - Interior
Les accions de millora es duran a terme pròximament
L'Ajuntament de Mollerussa preveu suprimir les places de pàrquing de Prat de la Riba

El projecte "Mollerussa + que mai", guanyador de la consulta popular per reformar el Centre de la capital del Pla d'Urgell, es preveu posar en marxa pròximament. Dins d'aquesta remodelació urbanística s'inclou un pla de millora a la zona nord de la via del tren, concretament al carrer Prat de la Riba.

Tal com ha anunciat l'alcalde del consistori, Marc Solsona, en aquest carrer se suprimiran les aproximades 30 places de pàrquing que hi ha actualment i es durà a terme una ampliació de la vorera, als dos costats de la via. Cal recordar que la vorera que hi ha en aquests moments a tocar de l'estació de tren té unes dimensions molt reduïdes fet que dificulta el pas dels vianants.Imatge del carrer Prat de la Riba Mollerussa - Texte

Fonts municipals han explicat que aquestes reformes es duran a terme, ja que és una zona molt transitada i encara es preveu una major afluència amb l'obertura de l'estació d'autobusos. D'aquesta manera, es busca garantir un trànsit més fluït i una millor seguretat pels vianants que transiten per la zona.

El consistori també ha anunciat que està estudiant la manera per gestionar els pisos ubicats a l'estació d'autobusos que ADIF va cedir per lloguer social. Les adjudicacions aniran acompanyades d'un plec de condicions, que comportarà el manteniment de l'espai i, possiblement, la gestió del bar així com l'obertura i el tancament de la sala d'espera.

L'Ajuntament de Mollerussa preveu suprimir les places de pàrquing de Prat de la Riba
comentaris