17.01.2021 |
Territoris.cat

L'Aventura de Nadal del Pla d'Urgell arriba a la seva 29a edició

L'Aventura de Nadal en edicions anteriors
L'Aventura de Nadal en edicions anteriors
L'Aventura de Nadal del Pla d'Urgell arriba a la seva 29a edició

L'Aventura de Nadal del Pla d'Urgell, que obrirà les seves portes el 26 de desembre a Mollerussa, arriba a la seva 29a edició. Obert fins el 4 de gener, el parc inclou novetats com nous inflables i atraccions, més espectacles infantils de qualitat i nous tallers.

Nous espectacles i tallers

Els espectacles i tallers es concentraran a la zona a l’entrada al Pavelló Pla d’Urgell, tal i com ja es va fer l’any passat. La inauguració del dia 26 anirà a càrrec del grup Rovell d’Ou i un Xic de Rock and Roll &Pop. També es comptarà amb El Sidral i Una de Pirates (30 de desembre), El Pastoret i el seu gosset perdut, de Rovell d’Ou (2 de gener) i Sac d’Espectacles i A Betlem, Pastors (4 de gener). Així mateix, també hi haurà l’actuació del cantautor lleidatà Joan Baró el 29 de desembre.

L’Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de les 16.00 hores a les 20.30 hores, excepte el dia 31, que tancarà a les 20.00 hores i l’1 de gener, que obrirà a les 17.00 hores

Pel que fa als tallers, es repetirà el de cuina amb temàtica nadalenca, que es farà el dia 27 de desembre i  també s’oferirà un taller de maquillatge de cares amb Sac Espectacles, el dia 28 de desembre. També repetirà el taller de construcció de titelles a partir de roba reciclada de l’ONG Humana amb l’objectiu de conscienciar als més petits sobre la importància del reciclatge i apropar-los a la realitat de les comunitats més desfavorides, un taller que es farà els dies 27 de desembre i 3 de gener.

Les atraccions d'aquesta edició

Pel que fa a les atraccions mecàniques, s’oferiran una quinzena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. Així mateix, hi haurà un espai per a les manualitats, que anirà a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, que també es faran càrrec del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys que enguany amplia i modifica l’espai. Ràdio Ponent, un any més tornarà a ser present a l’Aventura de Nadal, i també es disposarà d’un professional d’infermeria.

L’entrada costarà 4 euros per infant i joves des de 3 fins a 15 anys, ja que els acompanyants no paguen. Els integrants de les famílies nombroses i de les famílies monoparentals tenen un descompte d’un euro per infant presentant el carnet

L'Aventura de Nadal del Pla d'Urgell arriba a la seva 29a edició
comentaris