L'escola El Sitjar de Linyola instal·la un desfibril·lador

L’adquisició de l'aparell s'ha aconseguit amb els diners de la venda de 1000 polseres que l’AMPA ha recollit dins del programa Cardiofree  

cardiofree1 (1) interior
photo_camera La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de pares alumnes del col·legi

L’escola El Sitjar de Linyola ha instal·lat un desfibril·lador gràcies a la seva participació en el programa Cardiofree, consistent en obtenir, mitjançant un sistema de crowdfunding, els diners necessaris per adquirir l'aparell, el seu manteniment i la formació necessària per utilitzar-lo. 

Sota el lema ‘Polseres que donen vida’, aquest programa està orientat a entitats o organitzacions que mobilitzen una massa social important i que mitjançant la compra de polseres solidàries fan possible disposar d’equips d’última generació per fer del seu entorn un espai cardioprotegit. Gràcies a la col·laboració dels pares i alumnes del col·legi, en poc temps s’han venut les 1000 polseres que es requereixen per adquirir l’aparell, a tres euros cada una.  

L'alcalde, Alex Mases, ha agraït a tothom la seva implicació en el programa i ha afegit que "un cop més Linyola ha demostrat el seu esperit participatiu amb les iniciatives solidàries que serveixen per millorar la salut i la qualitat de vida dels nostres ciutadans”. 

comentaris