02.08.2021 |
Territoris.cat

L'espai alternatiu s'Abril d'El Palau d'Anglesola ha venut 19 bitllets de la Grossa de Sant Jordi

Eufória a l'espai alternatiu s'Abril del Palau d'Anglesola amb el premi de la Grossa
Eufória a l'espai alternatiu s'Abril del Palau d'Anglesola amb el premi de la Grossa
L'espai alternatiu s'Abril d'El Palau d'Anglesola ha venut 19 bitllets de la Grossa de Sant Jordi

Sembla que Sant Jordi va decidir aquest any dirigir la bona sort al Pla d'Urgell, donat que l'espai alternatiu s'Abril del Palau d'Anglesola va tenir el privilegi de repartir els prop de dos milions d'euros de la Grossa de Sant Jordi, venent dinou butlletes de la rifa catalana entre els seus clients.

L'alegria es va desfermar a l'espai alternatiu s'Abril d'El Palau d'Anglesola en conèixer la notícia que havien venut 19 dècims del primer premi de la Grossa de Sant Jordi, el que representava un premi de 100.000 euros per bitllet. Les dues sòcies del local, tot i que no s'havien quedat amb cap bitllet, estaven molt contentes perquè fa relativament poc temps que s'ocupen del negoci, uns dos anys, igual que el sorteig de la Grossa de Sant Jordi, que va néixer l'any passat.

La Grossa reparteix prop de dos milions d'euros al Palau d'Anglesola 1En un primer moment, al local no hi havia ningú afortunat en el sorteig però no han tardat a arribar les primeres persones que havien comprat el número guanyador. Han estat tres amigues que queden cada matí per esmorzar, la Marta, la Dora i la Sílvia, que com que són tres van decidir comprar un número que acabava amb tres. La primera a arribar ha estat la Marta, que ha assegurat que estava super contenta quan l'han trucat per telèfon per donar-li la bona nova. Es trobava a casa d'una amiga celebrant els seus 50 anys i la celebració ha agafat una altra magnitud. La Marta Serrano ha dit que encara no té gaire pensat que farà amb els diners però sí que s'ha mostrat convençuda que farà un viatge.

La butlleta guanyadora de la Grossa de Sant Jordi 2018Una altra d'aquestes tres amigues, la Dora López, ha arribat al s'Abril amb els cabells molls, ja que es trobava a la perruqueria quan l'han informat del sorteig. No s'ha volgut esperar que li acabessin de fer el pentinat i s'ha desplaçat ràpidament cap al bar on s'ha afegit a la celebració amb les seves amigues.

La Dora estava feliç perquè ha dit que mai li havia tocat un premi així i ha assegurat que un creuer segur que el farà

A mesura que han anat passant els minuts al bar s'hi han apropat més veïns i curiosos que també han volgut felicitar els afortunats. S'ha obert cava i s'ha brindat per la fortuna dels premiats mentre han anat arribant diversos mitjans de comunicació per fer-se ressò dels guanyadors de la segona edició d'aquest sorteig de Loteries de Catalunya.

L'espai alternatiu s'Abril d'El Palau d'Anglesola ha venut 19 bitllets de la Grossa de Sant Jordi
comentaris