Detenen al Palau d'Anglesola un home procedent de Letònia, amb tres quilos i mig de marihuana i 12.000 euros

Els Mossos d’Esquadra el van aturar en un control extraordinari al Palau d’Anglesola

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra
photo_camera La fiscalia demana 2 anys de presó i l'advocada l'absolució

Un home procedent de Letònia i acusat de tràfic de drogues ha comparegut aquest dimarts al jutjat penal 1 de Lleida.  Els fets han tingut lloc després que el passat 26 de febrer de 2016 els Mossos d’Esquadra l’aturessin al Palau d’Anglesola en un control extraordinari de robatoris en interior d’habitatges. Els policies li van trobar tres quilos i mig de marihuana al maleter del cotxe de lloguer que conduïa i més de 12.000 euros en bitllets de 50 a les butxaques interiors de la jaqueta.

L’acusat, durant la seva declaració, ha mantingut que la droga era per consum propi i ha explicat que va comprar tanta quantitat perquè li van oferir a un bon preu. Seguidament, també ha exposat que es pensava que la marihuana era legal a Espanya i que n’havia adquirit tanta per no haver d’anar comprant durant la seva estada a Barcelona, prevista per sis mesos.

La fiscalia considera que la versió de l’home és inversemblant i que la quantitat és massa elevada per consum propi, per aquest motiu demana que se li imposi una pena de dos anys de presó. La seva advocada ha demanat l’absolució, ja que considera que no existeix cap indici directe que demostri que el seu defensat es dedicava al tràfic de dogues.

Comentaris