Linyola estrena camp de futbol

Aquest diumenge es va jugar el primer partit oficial al nou camp després que el consistori l'hagi reformat completament

Club de futbol Linyola Primer partit 1 interior
photo_camera Imatge del partit disputat entre el Club de Futbol Linyola i la UE Tàrrega

El primer equip del Club de Futbol Linyola va estrenar diumenge camp de futbol. Les instal·lacions acollien així el primer partit oficial, que es va disputar contra la UE Tàrrega i que va acabar amb un 1-3, un cop acabades les reformes que ha portat a terme l'Ajuntament.Imauguració camp de futbol Linyola 1 interior 

En els darrers dies, l’empresa ​Sorigué havia acabat d’instal·lar la gespa artificial, actuació que ha inclòs alinear la superfície actual del camp de futbol i el desplaçament de la superfície de joc, recuperant al voltant de 250 metres quadrats de superfície, que el consistori es reserva per poder instal·lar nous equipaments esportius.

El primer equip del Club de Futbol Linyola va jugar contra la UE Tàrrega

També s’ha dut a terme la reposició de la tanca perimetral i la millora i ampliació del perímetre amb una zona pavimentada i la creació de nous espais verds. Segons Alba Balcells, tinent d’alcalde i membre de la comissió de seguiment de les obres, ​“finalment el municipi gaudeix d’un camp de futbol totalment reformat, després de ser una demanda que feia més de 9 anys que s'anava reclamant reclamant. Era de justícia que un poble de futbolistes tingués un camp en condicions. Per això, també presenta novetats en tecnificació, ja que s'ha optat per instal·lar un model de gespa duoshape, innovador a Catalunya i Europa”.

S'han recuperat uns 250 m2 de superfície on el consistori preveu instal·lar nous equipaments esportius

Les obres, que van començar el passat mes de setembre, han tingut un cost total de 450.000 euros, inclosos dins del pressupost del consistori per a enguany.  

comentaris