21.10.2021 |
Territoris.cat

Linyola ha incrementat de 15 a 35 el nombre de naixements en un any

Linyola reconeixement nadons 2018 foto grup
Imatge de les famílies que van participar en la recepció
Linyola ha incrementat de 15 a 35 el nombre de naixements en un any

L'Ajuntament de Linyola va convocar aquest dilluns a les famílies que van tenir fills l'any passat per tal de felicitar-los i lliurar un lot de productes per als nouvinguts.

Aquesta iniciativa, que s'està duent a terme des dels nascuts el 2015, pretén, no sols donar la benvinguda als nadons, sinó també apropar el consistori al ciutadà i facilitar a les famílies tota la informació que requereixen sobre l'ajuntament i en especial sobre la Regidoria de Benestar, Salut i Educació. La responsable de l'àrea Annabel Caba va explicar que l'increment de població ha estat important, ja que l'any 2016 es van registrar 15 naixements, a diferència dels 35 de l'any 2017.

Imatge de les famílies que van participar en la recepció i els obsequis del consistori

Caba afegeix que aquest creixement demogràfic és important pel municipi i constata que el nivell de benestar del municipi manté arrelades a les parelles joves

La responsable de Benestar ha afegit que enguany s'ha canviat el format de l'acte de benvinguda, ja que en edicions anteriors quan es rebia la notificació d'un nou naixement, preparàvem un petit obsequi i el portàvem a les famílies. Enguany es va decidir de convocar a totes les famílies en un acte

Si la natalitat continua amb aquest índex de creixement, el consistori es plantejaria dur a terme l'acte trimestralment.

Linyola ha incrementat de 15 a 35 el nombre de naixements en un any
comentaris