22.06.2021 |
Territoris.cat

Linyola recapta més de 3.000 euros de solidaritat per la marató de TV3

Linyolencs, entitats i Ajuntament van fer possible un any més que el municipi del Pla d'Urgell recaptes una bona quantitat de diners pels projectes de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

Els gegants amb la companyia de grallers i tabalrs de Linyola
Els gegants amb la companyia de grallers i tabalrs de Linyola
Linyola recapta més de 3.000 euros de solidaritat per la marató de TV3

Futbol Sala femení de LinyolaAquest diumenge, podríem dir que Linyola en bloc es va bolcar per fer possible una bona recaptació per la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, la iniciativa de la Corporació que aquest any es destinarà a la recerca de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

L'Associacio de Dones Adoli de LinyolaLes diferents accions que es van dur a terme les van impulsar, amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Centre Excursionista del municipi, les noies del Futbol Sala, l'Associació de Dones Adoli, la colla de la botifarra, els Grallers, Tabalers acompanyant als gegants, entre altres, L'empenta i l'esforç d'aquests personatges va fer possible recollir més de 3.000 euros pel projecte social.

Campionat de BotifarraEl Centre Excursionista va gestionar una ruta saludable de 7,5 quilòmetres que va comptar amb una bona acceptació de petits i grans, amb un recorregut pel terme que també va servir per fomentar l'activitat física. Les noies del Futbol Sala es van apuntar a la celebració amb un partit solidari.

Grup Excursionista de LinyolaEls gegants van prendre protagonisme amb una exhibició que van dur a terme amb els grallers i tabalers locals, una mostra de l'afició que aquesta colla està aconseguint a Linyola. Els aficionats a la botifarra també es van apuntar un 'tanto' organitzant un campionat que va estar força concorregut.

I per afegir la part gastronòmica l'Associació de Dones Adoli es va encarregar de preparar una bona xocolata, per fer passar el fred i al mateix temps les delícies dels més petits.

Linyola recapta més de 3.000 euros de solidaritat per la marató de TV3
comentaris